Atpakaļ uz nra.lv

Bijušais Sedokovas miesassargs: Viņa centās iepazīties ar bagātajiem

tautaruna.lv 18.oktobris 2020, 13:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Bijušais grupas "VIA Gra" miesassargs Sergejs sniedzis interviju raidījumam "Украïнскi сенсацiï" YouTube kanālā "Грошi", kurā atklājis detaļas par slavenās grupas dalībniecēm, raksta "otkrito.lv".

Sergejs pastāstījis arī par Annu Sedokovu, kura nesen mija gredzenus ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu. Miesassargs apgalvo, ka Sedokova bija vienīgā grupas dalībniece, kura "medīja" bagātus vīriešus.

"Viņa, protams, labi dzied, kustās... un vispār ir skaista meitene. Taču man radās priekšstats, ka viņa izmantoja grupu savām interesēm," savu vieokli pauda Sergejs.

Viņš pastāstīja par gadījumu, kad grupa lidojusi uz kādas augsta ranga amatpersonas dzimšanas dienu. Lidmašīnā atradās grupa un pasākuma organizatori. "Anna nekautrēdamās aizgāja runāt ar organizatoriem. Mēs visi saskatījāmies..." stāsta Sergejs.

Producents Konstantīns Meladze grupai bija uzstādījis noteikumu, ka meitenēm vienmēr jābūt "nepieejamām", kas raisījis konfliktu ar Annu. No tā cietis arī Sergejs: "Viņa vienmēr uz mani apvainojās, ka es traucēju viņai iepazīties ar līgavaiņiem un viņa darīja visu, lai mani atlaistu. Es nezinu, kā viņa ietekmēja Kostju [Konstantīnu Meladzi]... bet viņš mani atlaida."

Jau vēstīts, ka latviešu basketbolists Jānis Timma jūlijā bildināja savu mīļoto sievieti ukraiņu izcelsmes dziedātāju Annu Sedokovu. 37 gadus vecā Sedokova ar 28 gadus veco Timmu apprecējās 6. septembrī, taču pāris par laulību paziņoja tikai pēc divām nedēļām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas