Atpakaļ uz nra.lv

Paula Freimane pārsteigs ar jaunu pavārgrāmatu

tautaruna.lv, Anete Ošleja 18.oktobris 2020, 17:00
 
f64.lv, Romāns Kokšarovs
Fitnesa modele, trenere un veselīga dzīvesveida piekritēja Paula Freimane grasās izdot bestsellera “Zelta sastāvdaļas” otro grāmatu.

Savā Instagram kontā viena no populārākajām latviešu fitnesa trenerēm saviem sekotājiem paziņoja par satraucošu notikumu. Viņa ar aizrautību dalījās ar to, ka tiks izdota “Zelta sastāvdaļas” otrā grāmata, kurā būs iespējams smelties arvien jaunas veselīga uztura receptes, kuras iekļaut ikdienas dzīvē.

Kā Freimane min, tad iepriekš nebija apsvērusi izdot otru grāmatu.

“Es īstenībā nedomāju, ka kādreiz būs vēl viena grāmata un es šo rakstīšu, bet nekad nesaki nekad!”

ekrānšāviņš no instagram

Ideju par jaunas grāmatas tapšanu, fitnesa trenere reiz pat ir nosapņojusi.

“Pāris mēnešus pēc Zelta Sastāvdaļas iznākšanas, sapnī redzēju notikušos grāmatas atklāšanas svētkus, kuros bija mani mīļie un tuvie, bija klāts galds, skanēja dzīvā mūzika un uz galdiņa saliktas manas grāmatas. Sapnī es piegāju klāt pie grāmatām un tās izskatījās kaut kā savādāk.. cits vāks, cita bilde.. atvēru grāmatu un ieraudzīju pilnīgi jaunas neredzētas receptes. No rīta pieceļoties sapratu, ka sapnī redzēju nevis pirmās, bet otrās grāmatas atklāšanas svētkus.”

Tomēr kā atzīst Freimane, tajā brīdī nav vēl apzinājusies to, ka radīs otro grāmatu, taču ideja par to, ka tiešām varētu tapt jauna grāmata, esot “nosēdusies” zemapziņā.

Jaunajā grāmatā būs iespējams iepazīt jaunas receptes, kuras kā atzīst Freimane nav paspējusi ielikt pirmajā grāmatā, taču jaunas idejas viņai rodas ik brīdi.

“Vasaras sākumā izlēmu, ka rakstīšu otru grāmatu un sāku fotografēt pirmās receptes. Ja godīgi vēl tagad nespēju noticēt, kad tiešām būs vēl viena grāmata. Pirmā man ir tik ļoti īpaša, bet otrā liekas vēl vairāk.”

Ar lielu aizrautību noris gaidāmās grāmatas tapšanas process, jo kā min tās autore, tad ne tikai recepšu rakstīšanai pievērš lielu uzmanību, bet arī vizuālajam atspoguļojumam, lai viss būtu ideāli.

Freimane savā ierakstā uzsver to, ka viņai būs jāpārspēj pašai sevi, jo pirmā “Zelta sastāvdaļas” grāmata bija pirktākā pavārgrāmata Latvijā.

Pirmā Paulas Freimanes grāmata “Zelta sastāvdaļa” grāmatu plauktos nonāca 2019. gadā. Tā iemantoja lielu sabiedrības atsaucību, un grāmata tika ātri izpārdota. Sabiedrības interese bija tik liela, ka tā pat tika nelikumīgi, pirātiskā veidā izplatīta internetā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:10

Jaunākās diskusijas