Atpakaļ uz nra.lv

Jefremova māsa cenšas "izvilkt" viņu no cietuma

tautaruna.lv 12.oktobris 2020, 13:11
 
Tass/Scanpix/LETA
Pēc tam, kad Krievijas aktieris Mihails Jefremovs tika atzīts par vainīgu traģiskajā avārijā Maskavas centrā un nogātāts cietumā, viņa radi cenšas darīt visu iespējamo, lai atvieglotu Jefremovam dzīvi.

Kopš sprieduma nolasīšanas ir pagājis aptuveni mēnesis. Aktiera vecākā māsa Anastasija Jefremova pastāstīja, kā klājas Mihailam cietumā.

"Galvenais mums ir dabūt Mišu ārā ar jebkuriem līdzekļiem tāpēc, ka viņa sieva, protams, ir briesmīgā stāvoklī. Viņa ir viena ar trim bērniem.

Sodīts nav Miša, sodīti esam mēs. Bērni, ģimene... Godīgi sakot, pat valsts ir sodīta, ja tā zaudēs tāda līmeņa aktieri," pauda Anastasija.

Tāpat Jefremova māsa atklāja, ka viņam nodrošināti normāli dzīvošanas apstākļi un aktieris nesūdzas. Viņa pastāstīja, ka Mihails uz cietumu esot paņēmis jaunu lugu, ko labprāt lasa priekšā citiem ieslodzītājiem. Pēc viņas teiktā, pat cietumā brālis nezaudē mīlestību pret mākslu.

Iepriekš vēstījām, ka tiesa Maskavā nolasījusi spriedumu Krievijas aktierim Mihailam Jefremovam, kas iepriekš atzina vainu traģiskajā avārijā Maskavas centrā, kurā gāja bojā auto šoferis.

Aktierim piespriests astoņu gadu cietumsods, kā arī uz trim gadiem atņemtas autovadītāja tiesības.

Pie tam tiesa nolēma neatņemt Jefremovam valsts godalgas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas