Atpakaļ uz nra.lv

Kristaps Valters saderinājies ar mīļoto sievieti

tautaruna.lv 20.septembris 2020, 12:42
 
Romāns Kokšarovs/F64
Bijušais basketbolists un tagadējais treneris Kristaps Valters saderinājies ar savu mīļoto sievieti Lāsmu Jukoni, vēsta ieraksts sievietes profilā sociālajā vietnē Facebook.

Jukone par saderināšanos paziņojusi 18. spetmebrī. Kristaps mīļoto sievieti bildinājis savā 39. dzimšanas dienā, kas, kā norāda Jukone, ir arī pāra kopābūšanas 4. jubileja.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Kristaps Valters ierakstā pateicas visiem sveicējiem un atklāj faktu par saderināšanos: "Paldies visiem sveicējiem. 18.09 ir īpaša diena ne tikai man,bet arī mums kopā ar Lāsma Jukone. Te ir tikai viens vārds - Mīlestība."

Jau vēstīts, ka 2019. gadā "Hote Roma" vadītāju Lindu Mūrnieci un basketbolistu Kristapu Valteru vienoja romatiskas attiecības. Taču gada nogalē Valters atgriezās pie savas draudzenes Lāsmas Jukones.

Kristaps atklāj, ka abu ar Lindu bija labi draugi. Mūrniece esot Valteram palīdzējusi dažās lietās un viņš palīdzēja viņai.

Ar Lāsmu Kristaps bija pašķīries aptuveni trīs nedēļas un pa šo laiku viņš saprata, ka bez Lāsmas nevar un patiesi viņu mīl.

"Šīs attiecības man ir ļoti dārgas. Tāpēc, kad pēc īslaicīgās šķiršanās abi atkal sagājām kopā, izlēmu - lai nerastos nekādi pārpratumi manās un Lāsmas attiecībās, draudzība ar Lindu ir jāpārtrauc," atklāts bija Valters.

Kristaps Valters ir bijušais latviešu basketbolists, spēlēja saspēles vadītāja pozīcijā, Latvijas basketbola izlases dalībnieks. Pēc spēlētāja karjeras beigām strādā par basketbola treneri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas