Atpakaļ uz nra.lv

Aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita atklāj, vai sasirgusi ar Covid-19

tautaruna.lv 8.augusts 2020, 12:00
 
Ekrānuzņēmums
Iepriekš vēstījām, ka par nopietnu saslimšanu ziņoja Krievijas aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita Anna Zavorotņuka. Meitene atklājusi, ko liecina viņas Covid-19 analīzes, jo bija aizdomas par inficēšanos ar jauno koronavīrusu.
"Abi Covid-19 testi ir negatīvi! Es esmu tik priecīga, ļoti baidījos, ka kāds varētu būt inficēts pirms parādījās simptomi," atklāj Anna, kura atzīst, ka bija pārliecināta, ka nav sasirgusi ar jauno koronavīrusu.

"Esmu ļoti pateicīga ārstiem par tik uzmanīgo un ļoti rūpīgo attieksmi. Mūsu ārsti tagad, protams, veic varoņdarbu," saka jaunā sieviete, kura novērtē risku, kāds pastāv pašu mediķu veselībai.
Tagad viņa jūtoties daudz labāk un cer drīzumā atveseļoties.
Jau vēstīts, ka krievu aktrise, seriāla ”Mana mīļā aukle” zvaigzne Anastasija Zavorotņuka, Annas māte, turpina cīņu ar smadzeņu audzēju.
View this post on Instagram

A post shared by @anna_zavorotnyuk on

Jau vēstījām, ka jūlija vidū aktrises Anastasijas Zavorotņukas meita Anna Zavorotņuka paziņojusi, ka gatavojas pamest savrupmāju Krekshino ciematā.

Anna paziņojusi, ka kopš rudens dzīvos atsevišķi no tuviniekiem. Aktrises meita pabeigusi remontu dzīvoklī Maskavas centrā un šobrīd gatavojas uz turieni pārcelties.
Viņa gan atklāj, ka skums pēc dzīves savas mātes mājā. Anna atzina, ka nedeļas nogalēs plāno apciemot savus tuviniekus. Pārējā laikā gan viņa būs sastopama lielpilsētā.
Vēstīts, ka ar vēzi slimā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka pēc ārstēšanās atgriezusies mājās, kur viņas stāvokli joprojām uzrauga speciālisti

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas