Atpakaļ uz nra.lv

Eksperte atklāj, ko patiesībā nozīmē Keitas sveiciens Meganai dzimšanas dienā

tautaruna.lv 6.augusts 2020, 16:15
 
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix/Leta
Keita Midltone pievienojās Meganas sveicējiem viņas 39. dzimšanas dienā, kuru dāma atzīmēja 4. augustā, taču eksperti analizējuši izvēlēto sveiciena veidu sociālajos medijos, vēsta "Daily Mirror".

Jau vēstījām, ka karaliskās ģimenes locekļi Meganu sveica ar sociālās vietnes Instagram palīdzību, publicējot hercogienes bildes no laika, kad viņa pildīja karaliskos pienākumus.

Karaliskās ģimenes eksperte Ingrīda Sīvarda norāda, ka karaliskās ģimenes žests parāda, ka viņi saprot, cik jūtīga ir Megana. Viņa norāda, ka Keitai ir "svarīgākas lietas, par ko domāt", lai koncentrētos uz spriedzi, kas valda starp abām prinču sievām. Turklāt ieraksta veikšana sociālajos medijos "nav sarežģīta".

Sīvarda izdevumā "The Sun" apgalvo, ka Viljams gandrīz nesarunājoties ar brāli un Keitai ir visas tiesības dusmoties uz Meganu, taču abas dāmas neļaujas šādām vaļībām.

"Esmu pārliecināta, ka Meganas pirmā reakcija bija, ka tas ir jauks žests. Taču vēlāk viņa varētu saprast, ka tā ir daļa no karaliskās mašinērijas, ko viņa ar Hariju tik ļoti ienīst," norāda eksperte.

Jau vēstīts, ka oficiālajā Kensingtonas pils profilā tika publicēts veltījums Meganai: "Šodien vēlam daudz laimes dzimšanas dienā Saseksas hercogienei!" Pie ieraksta pievienotas arī balonu un svētku tortes emocijzīmes.

Arī Elizabete II sveikusi Meganu ar soctīklu palīdzību, novēlot dāmai daudz laimes dzimšanas dienā. Ierakstu papildinājis foto, kurā Megana redzama kopā ar karalieni kopīgajā vizītē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas