Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Blogere Yana Bruk pārtop par Brīvības pieminekļa Mildu

tautaruna.lv 29.jūlijs 2020, 16:12
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Yana Bruuk
Instagram modele un blogere Yana Bruk, kura nereti šokē ar pārdrošiem izgājieniem, šoreiz pārsteigusi sekotājus ar fotogrāfijām, kurās redzama Mildas tēlā. Blogere ierakstā pauž viedokli par terminu "brīvība".

Ierakstā Yana Bruk atzīst, ka viņai Latvijā vissvarīgākā vieta ir Brīvības piemineklis.

"Kāpēc vispār uzcēla šo pieminekli? Es atbildu - Latvijas neatkarības deklarācijas pasludināšanas 17. gadadienā. Ko tas nozīmē? Man tas pat nav jāskaidro. BRĪVĪBA!

Sievietei ir trīs zvaigznes, kas simbolizē trīs vēsturiskās Latvijas daļas. Uz fasādes ir rakstīts: "Tēvzemei ​​un brīvībai!" Kas ir tikai vārdi, bet cik spēcīgi un vērienīgi tie izklausās," raksta blogere.

Viņa atklāj, kāpēc nolēmusi pārtapt par Mildu. "Tas ir vienkārši, es domāju, ka Milda ir bez maksas! Tāpat kā mēs! Viņa var brīvi pavadīt dienu, staigājot pa savu pilsētu un smaidot garāmgājējiem (beidzot nebūt ar drūmu seju). Brīva no visiem stereotipiem, kas mums ir uzspiesti vēstures gaitā! Es jums pasniedzu Mildu tādu, kāda viņa šodien varētu būt.

Galu galā mēs dzīvojam demokrātiskā valstī? Mēs taču rūpējamies par visiem valsts iedzīvotājiem. Mildai ir apnicis visu laiku strādāt ... septiņas dienas nedēļā tur stāvēt un spīdēt, tāpēc viņai ir visas tiesības atpūsties tāpat kā mums visiem," pauž modele.⠀

View this post on Instagram

A post shared by ЯНА БРУК - ТВОЙ ЛУЧШИЙ ДРУГ (@yanaabruk) on

Jau vēstīts, ka Yana Bruk saņēma daudz negatīvu komentāru par foto, kuros redzama ietinusies Latvijas karogā. "Ņemot piemēru no amerikāņu patriotisma tradīcijām, pin-up modelēm, kuras fotografējās ar nacionālajiem simboliem, lai atbalstītu karavīrus ārvalstīs, vai gluži kā dziedātājas Lana del Rey un Kesha, kuras pozēja aptinušās ar ASV karogu, es arī vēlos parādīt savu mīlestību pret Latviju, valsti, kurā dzīvoju," ierakstu pie foto vietnē Instagram iesāk blogere.

Yana Bruk Instagram profilā netrūkst atkailinošus un skandalozu foto. Jaunā sieviete jau iepriekš piedalījusies visai "karstu" ideju realizēšanā . Jau vēstīts, ka viņa Rīgas sabiedriskajā transportā braukusi teju kaila, kā arī visai pikanti pārsteigusi garāmbraucējus pie Rīgas pils.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas