Atpakaļ uz nra.lv

VIDEO: Megana Mārkla pārsteidz ar jaunu vizuālo tēlu

tautaruna.lv 15.jūlijs 2020, 13:40
 
Reuters/Scanpix/Leta
Megana Mārkla piedalījusies virtuālajā samitā "Girl Up Leadership", kurā vērsās pie jaunām meitenēm, aicinot viņas neklusēt. Hercogiene pārsteigusi visus ar savu jauno matu sakārtojumu, vēsta žurnāls "Glamour".

Kamēr visu uzmanība lielākoties bija pievērsta Meganas spēcīgajai uzrunai, kurā viņa aicināja meitenes rīkoties, lai celtu pašapziņu, acīgajiem faniem nepalika neievērotas Mārklas vizuālās pārvērtības - ļoti garos matus.

Hercogienes mati sniedzās gandrīz līdz viņas viduklim un bijuši iztaisnoti.

Kā norāda medijs, nav īsti skaidrs, vai garie mati ir apzināta stila izvēle, vai rezultāts karantīnas periodam Covid-19 pandēmijas dēļ, jo Losandželosā frizētavas tikai pavisam nesen atsākušas darbu.

Tikmēr fani neslēpj sajūsmu par jauno matu sakārtojumu. "Viņai piestāv taisni mati un zilais tērps," sociālajā vietnē Twitter pauž viens no faniem.

Jau vēstīts, ka britu princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla var palikt bez naudas zaudējumu dēļ, ko radījusi jaunā koronavīrusa izraisītā pandēmija.

Sagaidāms, ka 2020.gadā Kornvolas grāfistes ienākumi krasi samazināsies. Tieši šie līdzekļi veidoja lielu daļu no Harija un Meganas ienākumiem, pie tam Harija tēvs princis Čārlzs solīja maksāt šõs līdzekļus dēlam arī pēc pārvākšanās uz ASV.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas