Atpakaļ uz nra.lv

Pēdējās rakstnieka Bankovska dzīves dienas draugus darīja bažīgus

tautaruna.lv 14.jūlijs 2020, 10:30
 
Lauris Aizupietis/F64 Photo Agency
Aizvadītās nedēļas nogalē mediji vēstīja, ka mūžībā devies rakstnieks Pauls Bankovskis. Tiesa, pēdējās dzīves dienas viņa draugus darījušas bažīgus, teikts Ineses Mizovskas un Gitas Vīksnes rakstā "Pauls Bankovskis. Rakstnieks aiziet pēkšņi un mīklaini" izdevumā "Privātā dzīve".
Žurnāls vēsta, ka runā, ka Bankovskism bijušas problēmas ar sirdi, bet visu vēl vairāk sarežģījis viņa dzīvesveids. Pēdējo gadu klājies smagi. "Paziņas saka-viņš ik pa laikam cīnījies ar atkarību no alkohola. Īpaši grūti bija pēc viņa mīļotās sievietes Andras Neiburgas nāves," teikts rakstā.

Īpaši biedējoša bijusi viņa pēdējā publikācija sociālajā tīklā instagram, kas tapusi vien dažas stundas pirms viņa nāves.

View this post on Instagram

A post shared by Pauls Bankovskis (@bocasine) on

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka Valsts policija sākusi kriminālprocesu par rakstnieka un publicista Paula Bankovska nāvi.

Valsts policijas preses pārstāve Ance Rozīte aģentūrai LETA apstiprināja, ka pagājušajā svētdienā Tallinas ielā kādā mājoklī atrasts vīrieša līķis.

Policijā par notikušo sākts kriminālprocess, lai nozīmētu ekspertīzes, kurās noskaidrotu precīzu nāves iemeslu.

Rozīte nenoliedza, ka personu nāves gadījumos ne vienmēr tiek sākts kriminālprocess. Lēmums par kriminālprocesa sākšanu tiek pieņemts izvērtējot katra gadījuma konkrētos apstākļus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas