Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Agnese Zeltiņa atklāj savu vasaras aizraušanos un pozē peldkostīmā

tautaruna.lv 25.jūnijs 2020, 10:06
 
Ilze Zvēra/F64
Aktrise un rotu māksliniece Agnese Zeltiņa sociālajā vietnē Instagram atklājusi savu vasaras aizraušanos.

Agnese Zeltiņa atklājusi, ka vasarās aizraujas ar ūdensslēpošanu.

Pie publicētā attēla Zeltiņa atklāj, ka uz ūdensslēpēm viņu pirmo reizi uzlicis tētis, kad viņai bijuši 6 gadi: "Tas bija sporta nometnē Trikātā, kur no 5 gadiem katru vasaru devos viņam līdzi. Tētis ir uzlicis uz slēpēm un apmācījis simtiem savu skolnieku, jo pats visu mūžu vadīja motorlaivu un bija kaislīgs ūdensslēpotājs. Mēs runājam par 70to gadu beigām.Toreiz nebija tik mazu slēpju, tāpēc man tika uzvilktas kedas, lai salāgotu manu īkstītes pēdu ar smago padomju laika slēpi."

Viņa neslēpj, ka pirmā pieredze bijusi slikta, jo nokritusi. "[...] tiekot no tā ārā, apzvērēju, ka šis nu gan nav tas kas man patīk un 6 gadus muku no tēta un kāpt uz slēpēm nebiju vairs pierunājama. Līdz 12 gadiem, kad manai mazajai māsai palika 2 gadiņi un mēs tos svinējām ezera krastā. Tad es saņēmos, palūdzu iespēju izbraukt un yesss... tā lieta aizgāja. Turpmākos 5-6 gadus visas vasaras tika pārsvarā pavadītas pie ezera, kur no rīta līdz vakaram mazie un lielie slēpotāji gaidīja savu rindu un tas mums bija gan vaļasprieks, gan sporta veids, jo slodze visam ķermenim, īpaši kājām un rokām ir pamatīga. Pāris gadu prasīja meistarības slīpēšana ar divām, bet pēc tam, slēpošana uz vienas slēpes, kas man dod brīvības un laimes sajūtu. Pēc tam, lai kādā valstī es neatrastos, kādos ūdeņos nepeldētu, es vienmēr meklēju laivas un slēpes un iespēju izbaudīt kā slēpo citur. Latvijā pēdējos pāris gadus es slēpoju Baltezerā un šodien beidzot atklāju sezonu!" norāda Agnese.

View this post on Instagram

A post shared by Agnese Zeltiņa (@actressagnesezeltina) on

Tikmēr Agneses sekotāji atzinīgi novērtējuši Zeltiņas fizisko formu. "Agnesīt, lieliskā formā! Cepuri nost! Es gan nekad neesmu mēģinājusi," raksta viena no komentētājām.

Agnese Zeltiņa ir latviešu teātra, kino un televīzijas aktrise, modele, rotu dizainere un uzņēmēja. 2013. gada 4. decembrī izveidojusi savu rotu zīmolu un uzņēmumu SOULSTONES.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas