Atpakaļ uz nra.lv

Harijs un Megana beidzot atmaksās naudu par ģimenes mītnes Lielbritānijā remontu

Rita Lazda 18.maijs 2020, 14:09
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Princis Harijs un viņa sieva Megana beidzot atmaksās līdzekļus, kas tērēti viņu Lielbritānijas kotedžas remontam. Tāpat pārim katru mēnesi būs jāmaksā īres maksa par to, lai nams arī turpmāk paliktu viņu lietošanai, raksta "The Sun".
Kā liecina medija rīcībā esošā informācija, tad pāris atmaksās 2.4 miljonus mārciņu, kas iztērētas Frogmoras kotedžas renovācijai. Tāpat katru mēnesi viņiem nāksies šķirties no 18 000 mārciņu, kas noteikta kā īres maksa par nama lietošanu.

Ēka, kurai ir piecas guļamistabas, bija kāzu dāvana pārim no karalienes Elizabetes II, bet šobrīd ēka stāv tukša, jo ģimene pēc atkāpšanās no karalisko pienākumu pildīšanas pārvākusies uz Losandželoso.

Jau vēstīts, ka Harijs un Megana janvārī šokēja pasauli, paziņojot, ka turpmāk vairs nebūs britu karaļnama amatpersonas, atsakās no oficiālajiem pienākumiem un centīsies iegūt finansiālo neatkarību, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Pāris pagājušajā mēnesī pārcēlās uz ASV Kalifornijas štatu un centušies dzīvot, sev lieku uzmanību nepievēršot. Nav pat konkrēti zināms, kur viņi mitinās, vienlaikus medijos parādījusies oficiāli neapstiprināta informācija, ka pāris dzīvo Malibu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas