Atpakaļ uz nra.lv

Pasaules labākais bārmenis Andris Reizenbergs sācis tirgot zivis

Viktorija Gabrjuna 6.aprīlis 2020, 12:33
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Par pasaulē labāko bārmeni atzīstais Andris Reizenbregs, laikā, kad Covid-19 krīzes dēļ daudzi palikuši bez darba, uzsācis jaunu biznesu.

Jāpiebilst, ka Reizenbergam koronavīrusa krīzes dēļ nācās aizvērt savu bāru. Lai nepaliktu bez ienākumiem, viņš izveidojis uzņēmumu "Reizenberga Siļķe Kažokā", kas nodarbojas ar gardo salātu pagatavošanu un izvadāšanu klientiem.

Liekas, ka pagaidām Reizenberga produktam ir liela atsaucība, jo cilvēki sociālajos tīklos aktīvi dalās ar foto, kruos redzami Reizenberga piegādātie produkti.

Jāpiebilst, ka siļķi kažokā gatavo Reizenberga sieva Ginta.

"Gribu pateikt milzīgu lielu Paldies manai mīļajai sieviņai Gintai Reizenbergai par to, ka palīdz man "Gardā siļķe kažokā" organizēšanā un par to, ka viņas recepti un čaklo roku novērtē daudzi, jo salikt šubu ir jāmāk, un to ,kā to dara viņa, ir viereizēji. Kā arī Paldies bračkam Ingusam Reizenbergam par palīdzību komunikācijā un siļķes mājas lapas uzturēšanā!" rakstīja Reizenbergs.

Jau vēstīts, ka Latvijas bārmenis Andris Reizenbergs ieguva zelta medaļu Pasaules kokteiļu čempionātā, kas norisinājās Ķīnā. Čempionātu ik gadu rīko Starptautiskā bārmeņu asociācija, kas dibināta 1951.gadā. Pirmās asociācijas rīkotās starptautiskās kokteiļu sacensības norisinājās 1955.gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas