Atpakaļ uz nra.lv

Zavorotņuka pirmo reizi slimības laikā atbildējusi faniem

tautaruna.lv 5.aprīlis 2020, 11:42
 
Covi / Scanpix/LETA
Cīnīdamās ar smagu slimību, Krievijas aktrise Anastasija Zavorotņuka pirmo reizi septiņu mēnešu laikā atstājusi komentārus sociālajos tīklos, vēsta "otkrito.lv".

Seriāla "Mana mīļā aukle" galvenās lomas atveidotājai tikko apritēja 49 gadi un daudzi viņas draugi un fani steidza sveikt Anastasiju soctīklos, veltot viņai sirsnīgus novēlējumus. Pirmo reizi slimības laikā Anastasija reaģējusi uz fanu ziņām.

Dziedātāja atbildējusi uz poulārā Krievijas dziedātāja Stasa Mihailova sievas ierakstu, kurā viņa novēl aktrisei Dieva svētību. "Inna liels paldies jums ar Stasu par uzmanību un tik sirsnīgu sveicienu! Man ir ļoti patīkami. Jūsu Nastja," teikts Zavorotņukas atbildē.

Aktrise atbildējusi arī uz citiem sveicienim, pateicoties par labas veselības un laimes vēlējumiem, tostarp krievu dziedātājam Dimam Bilanam.

2019. gada 13. septembrī kļuva zināms, ka Zavorotņukai diagnosticēts smadzeņu audzējs. Aktrise bija daļēji paralizēta. Janvāra vidū Zavorotņukas vīrs pārcēlas uz klīniku, lai rūpētos par sievu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas