Atpakaļ uz nra.lv

Kā princis Harijs ar Meganu arī pēc titula zaudēšans pelnīs miljonus

Lelde Veinberga 23.februāris 2020, 15:43
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Izrādās, ka arī pēc tam, kad britu princis Harijs ar sievu Meganu vairs nevarēs izmantot Saseksas hercoga un hercogienes titulu, pāris tāpat sevi varēs uzturēt ar uzviju, raksta "Mirror".

Karaliene Elizabete II piespiedusi princi Hariju ar sievu Meganu pārstāt izmantot Saseksas hercogu vārdu, taču tas nebūt ne ietekmēs viņu finansiālo stāvokli. Kā raksta "Mirror", bagātnieki un slavenības vēlas pāri aicināt uz pasākumiem, par ko miljonāri arī gatavi samaksāt.

93 gadus vecā karaliene atkārtoti norādījusi, ka vārdam "karaliski" (royal) jābūt izņemtam no viņa zīmola.

Harijs un Megana ir mēģinājusi izveidot "Sussex Royal" mājaslapu un reģistrēt kā zīmolu, taču karaliene nav gatava to pieļaut.

Karaliskās ģimenes eksperti norāda, ka arī bez titula pāris būs pieprasīts dažādos bagātnieku pasākumos. Tāpat viņu slavenību kontaktu loks ir visai plašs.

Tiek arī ziņots, ka pāris interesējas par investīciju veidošanu, lai “nauda pelnītu naudu”.

Jau vēstīts, ka janvāra sākumā Lielbritānijas princis Harijs un viņa dzīvesbiedre Megana Mārkla nāca klajā ar pārsteidzošu paziņojumu, ka viņi nolēmuši samazināt savu lomu karaļnama pārstāvēšanā.

Pāris savā paziņojumā informēja, ka pavadīs kādu laiku Ziemeļamerikā un pārtrauks ilgi uzturētās attiecības ar presi. Mediji ziņoja, ka Saseksas hercogs un hercogiene par savu lēmumu nav iepriekš informējuši ne karalieni Elizabeti II, kas ir Harija vecmāmiņa, ne Harija tēvu princi Čārlzū.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas