Atpakaļ uz nra.lv

Raidījumu vadītāja pirms nāves nosūtījusi satraucošu ziņu

Rita Lazda 18.februāris 2020, 19:15
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Aizvadītās nedēļas nogalē britu mediji vēstīja, ka pašnāvību izdarījusi raidījuma "Mīlestības sala" un "X Faktors" vadītāja Karolīna Fleka. Šonedēļ tapis zināms, ka pirms nāves viņa saviem tuvākajiem draugiem sociālajā tīklā instagram nosūtījusi satraucošu ziņu, raksta "The Mirror".

Dienu pirms zvaigzne sev atņēmusi dzīvību, viņa sociālajā tīklā instagram m ainījusi profila uzstādījumus. Proti, zināms, ka Karolīna atzīmējusi draugus, kuriem turpmāk ļaus apskatīt profilā publicētos stāstus.

Lai gan kāda tuva draudzene medijiem pastāstījusi par satraucošo ziņu, tās saturs netiek atklāts. Zināms vien tas, ka pēc ziņas bija noprotams, ka Karolīnai neklājas viegli.

Tikmēr raidījumu epizodes, kurās piedalījusies arī Karolīna, šajā nedēļas nogalē ārvalstu televīzijas netiks demonstrētas.

Portāls "tautaruna.lv" jau vēstīja, ka 40 gadus vecās šova "Mīlestības sala", kā arī "X Faktors" vadītājas mirstīgās atliekas atrastas pēc tam, kad viņas tuvinieki sacēluši trauksmi par to, ka nav iespējams iekļūt sievietes miteklī Londonā.

Ģimenes advokāts medijiem pastāstījis, ka sieviete tiešām izdarījusi pašnāvību, tomēr lūdza respektēt ģimenes privātumu šajā ārkārtīgi grūtajā dzīves mirklī, raksta "The Mirror". Zināms vien tas, ka Karolīna sev atņēmusi dzīvību brīdī, kad vēl viena dzīvokļa iemītniece devusies iepirkties.

Iepriekš slavenība bijusi ierauta skandālā par uzbrukumu dzīvesbiedram. Viņa pat uz laiku Losandželosā apcietināta. Tiesa, bija zināms, ka 4.martā jānotiek tiesa, kurā spriestu par sievietes vainu uzbrukumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas