Atpakaļ uz nra.lv

Linda Mūrniece atklāj, kā pārvarējusi "melno periodu"

Baiba Puriņa 12.februāris 2020, 15:32
 
Vladislavs Proškins/F64
Bijusī ministre un viesnīcas "Hotel Roma" vadītāja Linda Mūrniece sociālajā vietnē "Facebook" atklāj, kā pārvarējusi melnās krāsas periodu savā dzīvē.

Ierakstā Lindaneslēpj, ka agrāk vienmēr izvēlējusies melnas krāsas drēbes un tumšu matu krāsu, lai izskatītos lietišķi.

"Mana mīļākā krāsa ir melna. Īpaši tad, kad jānoslēpjas. Vai jābūt stingrai, lakoniskai, lietišķai un kādai nu vēl... Sensenos laikos, kad melnā krāsa bija mana ikdiena, atverot skapi, bija skaidra izvēle - melns, melns un melns... Visādi melns un izvēle starp daudz melna vienmēr bija melna... Kad šķita, ka pavisam nav krāsu, arī mati bija melni. Un tas tukšais skatiens tālumā... Jo viss melns...," raksta Mūrniece.

Viņa norāda, ka bija jāpaiet laikam, lai uzvilktu kaut ko baltu un puķainu. "Tik ļoti tas bija pretrunā ar ierasto un mani - it kā konservatīvo.Es to izdarīju. Uzvilku. Sev un citiem taisnodamās, ka tā vienīgā reize ārpus rāmjiem un es tikai nedaudz izskriešos tai kleitā un būšu atpakaļ... Tomēr. Tās puķes tik ļoti vilināja brist tālāk pļavā un platāk smaidīt... Kādu laiku melnais cīnījās ar puķēm un vilka mani atpakaļ rāmjos un ierastībā, kas mijās ar tukšo skatienu dienām," teikts ierakstā.

Viņa turpina: "Es taisnojos pati sev un melnajam, ka man patīk tās puķes uz baltās kleitas. Kā atvainodamās par vieglprātību... Un tad es sapratu. Tā taču mana vienīgā dzīve un melns var būt mana izvēle, ne ikdiena. Ja mijas ar bato un puķēm. Mana mīļākā krāsa joprojām ir melna. Skaista. Melna. Jo blakus ir baltā."

Jau iepriekš vēstījām, ka pēc grandiozajām 50.gadu svinībām Mūrniece, devās atpūsties uz Spāniju.

Linda Mūrniece savu jubileju atzīmēja ar svinībām viesnīcā "Hotel Roma", kuras apmeklējuši arī daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki, to skaitā, dziedātājs Nikolajs Puzikovs, televīzijas raidījumu vadītājs Roberto Meloni un dziedātāja Samanta Tīna, kura jubilārei par godu arī uzstājusies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas