Atpakaļ uz nra.lv

Pēc skaļā paziņojuma, ka teātri pametīs pavisam, Džilindžers atgriežas ar jaunu projektu

Baiba Puriņa 10.februāris 2020, 14:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Pēc skaļā paziņojuma, ka turpmāk savu dzīvi ar teātri vairs nesaistīšot, režisors Dž. Dž. Džilindžers tomēr pievērsies jaunam teātra projektam.

Kā vēsta neatkarīgā teātra "Goda teātris" ieraksts sociālajā vietnē Facebook, Džilindžers piedalās jaunas teātra izrādes iestudēšanā.

"Neturēsim vairs noslēpumā. Goda teātrī top jauna izrāde, un pirmais mēğinājums bija tieši šodien!" teikts teātra ierakstā.

Kā norādīts "Goda teātris" mājaslapā, 2011. gada aprīlī aktieris Kaspars Gods nodibina neatkarīgo teātri - alternatīvo spēles telpu - Liepājā. Ar daudzu liepājnieku atbalstu, aktīvi balsojot par Goda teātra projektu, tiek piesaistīts finansējums No LMT. Ar pilsētas atbalstu tiek iegūtas telpas Dārza ielā 4/8, kuras nākotnē kļūs par Goda teātra mājām. Kā galvenie tā dalībnieki norādīti Kaspars Gods, Leons Leščinskis un Varis Siliņš.

Jau ziņots, ka Dailes teātra mākslinieciskais vadītājs Dž. Dž. Džilindžers 7.oktobrī, parakstīja vienošanos ar teātra direktoru par atkāpšanos no amata. Toreiz režisors norādīja, ka teātri gatavs pamest pavisam: "Cerams, ka visa ļaunuma sakne - Džilindžers - ir izravēta un turpmākā Dailes teātra radošā darbība būs radoši sekmīgāka. Un nobeigumā priecīga ziņa maniem nelabvēļiem - savā turpmākajā dzīvē ar teātri vairāk nenodarbošos."

Kā vēstīts, Dailes teātra aktieri izteica neuzticību Dailes teātra mākslinieciskajam vadītājam un režisoram Džilindžeram un informēja par to teātra direktoru.

25.septembrī, notika aktieru sapulce, ko iniciēja paši aktieri. Tajā tika izskatīts viens jautājums - Dž.Dž.Džilindžera kā mākslinieciskā vadītāja darbības izvērtējums ilgākā laika periodā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:17

Jaunākās diskusijas