Atpakaļ uz nra.lv

Dūla Katrīna Puriņa dalās ar drosmīgu "selfiju", kura publicēšana prasīja laiku

Lelde Veinberga 6.februāris 2020, 20:15
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Ārste un dūla Katrīna Puriņa-Liberte savā Instagram profilā dalījusies ar pašbildi, kurā gan redzama apslimusi ar 37,7 grādu temperatūru, taču, kā atzīst Katrīna, šādas fotogrāfijas publicēšana ir viņas pašizaugzmes treniņš.

"Tas man prasīja laiku, ļaut sev ielikt Instagramā selfiju, kurā esmu bez meikapa, bez frizūras, savā gultā un slima - bet arī šis man ir pašizaugsmes treniņš - parādīt publiski, ka arī es nevaru, ka arī es nobrūku, ka es neesmu nekāda supersieviete.

Gribēju padalīties ar pārdomām un varbūt kādam tās norezonē. Kā jums iet ar sajūtu, ka neesat neaizstājams? Haha- man iet “ļoti labi”, jo esmu tik liela egoiste, ka man tiešam šķiet, ka viena diena bez manis darbā un norunātajās nodarbēs - ir pasaules traģēdija. Kāda tā man ir cīņa, ja manas veselības dēļ, man ir kaut kas jāatsaka vai jāpārceļ.

Meklēju cēloni tam - un atceros, ka tā nesaudzība pret sevi sākās jau studiju laikos, kad uz anatomijas kolokvijiem varēja neierasties tikai tad, ja esi miris - laikam dziļi mani uztrenēja. Līdz šim vienīgā, mani pie vietas regulāri noliek, mana māsa migrēna, esmu gan viņai pateicīga, ka tiekamies divreiz retāk, bet tāpat tiekamies un kad tā ir klāt, tad gan es esmu offline uz 24h, bet nu ir tādi īsie veselības nobrukumi, kad principā jau drusku kusties, ej un ar kaut kādām rezervēm vari močīt, tomēr aktuāls ir jautājums kādēļ un uz kā rēķina. Paldies manam koučam, ka vakar man novēlēja, nedaudz vairāk pazemības, lai es saprastu, ka pasaule var turpināt griezties arī ja es kādu dienu atvilkšu elpu un nemočīšu. Vidē, kur es šobrīd dzīvojos, esmu sapratusi, ka rūpes par sevi ir diezgan liels svešvārds, es gribu to mainīt un sākšu ar sevi. Drusku man jau te iet klupdami, kristdami, bet es esmu pateicīga par laiku, kad varu atkal pārskatīt prioritātes un saprast- nodedzināt sevi nav vērts, par to “paldies” tāpat neviens nepateiks. Dod Dievs tik to saprast katru dienu, nevis tikai pie 37.7" ar atziņu dalās Katrīna.

View this post on Instagram

A post shared by dr.Katrina Purina-Liberte (@perlumamma.lv) on

Jau vēstīts, ka pērn sabiedrībā pazīstamā dūla Katrīna Puriņa-Liberte absolvēja Rīgas Stradiņa universitāti un soctīklos vaļsirdīgi atklāja, ka ceļš līdz diploma saņemšanai nebūt nav bijis viegls.
Katrīna Puriņa-Liberte ir dūla un divu meitu Beatrises un Šarlotes mamma. Latvijas sabiedrība viņu iepazina kā šova "Latvijas princese" uzvarētāju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas