Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Intars Rešetins pārsteidz ar senu izlaiduma foto

Baiba Puriņa 8.februāris 2020, 15:48
 
F64
Režisors Intars Rešetins savā Instagram profilā dalījies ar foto no izlaiduma Latvijas Kultūras akadēmijā.

Par godu Dailes teātra izrādes "Māte" pirmizrādei, kurā galveno lomu atveido aktrise Lilita Ozoliņa, Rešetins dalījies ar savu 18 gadus veco izlaiduma foto, kurā pozē kopā ar leģendāro aktrisi.

"Toreiz, pirms 18.gadiem, kad absolvēju @lkakademija @dailesteatris.lv 8.studiju, pat prātā nevarēja ienākt, ka pienāks diena un es (kā režisors) strādāšu ar vienu no leģendārākajām LV aktrisēm," raksta Rešetins.
View this post on Instagram

A post shared by Intars Rešetins (@intars.resetins) on

Izrādes "Māte" pirmizrāde notika 2020. gada 29. janvārī.

Kā iepriekš vēstīja laikraksts "Neatkarīgā Rīta Avīze", ar izrādes Māte iestudējumu Dailes teātrī režisors Intars Rešetins noslēdz franču autora Floriana Zellera (1979) ģimenes tēmai veltīto triloģiju. Iestudējumā lomas atveido Lilita Ozoliņa, Pēteris Liepiņš, Kaspars Dumburs un Inita Sondore. Izrādes scenogrāfs ir Kristaps Skulte, bet kostīmu māksliniece - Jana Čivžele. Triloģijas pirmo izrādi Ak, tētīt… Intars Rešetins iestudēja Latvijas Nacionālajā teātrī, bet aizvadītajā sezonā Dailes teātrī tapa šā paša autora darbs Dēls, kas kopumā saņēma sešas nominācijas Spēlmaņu nakts balvai, viena no tām bija iestudējumam - tas tika nominēts kā Gada mazās formas izrāde, bet Intars Rešetins tika izvirzīts Spēlmaņu nakts balvai nominācijā Gada režisors.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas