Atpakaļ uz nra.lv

Kiviča mīļotajai skarbi vārdi par mūziķu izskatu

tautaruna.lv 2.februāris 2020, 11:05
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Sestdienas vakarā Daugavpilī noskaidrota "Muzikālās bankas 2019" vērtīgākā dziesma. Protams, pasākuma skatīšanos nav garām laidis arī Kiviču pāris. Kamēr Andris kritizējis Dona dziesmu, tikmēr Liene izteikusi viedokli par dalībnieku izskatu.
"Man jau šķiet, ka arī lielajiem māksliniekiem jāizrāda mazliet lielāka cieņa skatītājiem, kaut nedaudz papūloties sapucēties, stāvot uz lielās skatuves, nevis uzraujot mugurā kaut ko, kas pa rokai, it kā rimčiks vērtos ciet pēc 5 min. Tomēr pa teļļuku rāda," mikroblogošanas vietnē raksta L.Kiviča. Komentētāji gan tālākās diskusijās par šo tematu nav iesaistījušies.

Arī mūziķis Andris Kivičs ir piedalījies "Muzikālajā bankā". Piemēram, 2015.gada "Muzikālajā bankā" talanta cienītāji varēja nobalsot par A.Kiviča dziesmu “Notēlotā mīlestība”.

“Nesen atradu savu skolas laika dzejoļu kladi un acīs iekrita viens 23 gadus vecs dzejolis. Uzreiz paņēmu rokās ģitāru un tapa uzmetums jaunai dziesmai. Kādu laiku dziesma gaidīja savu pirmatskaņojumu, taču šis rudenīgi drēgnais laiks man šķita vispiemērotākais dziesmas pirmatskaņojumam“, tā Andris toreiz teica par savu dziesmu.

Savukārt, 2003.gadā Andris grupas "Z-Scars" plūca "Muzikālās bankas" uzvaras laurus ar dziesmu "Tu tuvojies sev".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:16

Jaunākās diskusijas