Atpakaļ uz nra.lv

Kivičs kritizē dziesmu, ar kuru Dons uzvarēja "Muzikālajā bankā"

tautaruna.lv 2.februāris 2020, 8:58
 
Ilze Zvēra/F64 Photo Agency
Kamēr daudzi sestdienas vakarā, iespējams, balsoja par savu iecienītāko "Muzikālās bankas 2019" dziesmu, tikmēr pasākumu nekautrējās komentēt arī mūziķis Andris Kivičs. Skarbāks vārds viņam ne pirmo reizi sakāms arī par dziesmu, ar kuru Dons plūca uzvaras laurus.
"Kārtējās dīvainās dziesmas uzvara ir izskaidrojama ļoti vienkārši - teksts ir manipulatīvs un adresēts lielākai auditorijas daļai - sievietēm, no kurām lielākā daļa ir vientuļas, vīlušās attiecībās ar vīriešiem, bet gatavas piedot, lai tik būtu kāds, ko mīlēt. Psiholoģija un NLP," pēc Dona uzvaras "Muzikālajā bankā 2019" mikroblogošanas vietnē twitter raksta A.Kivičs.

Tikmēr citi komentētāji norāda, ka "Andrim vienkārši besī, no kurienes Donam tik daudz lipīgu meldiņu" un "nepatīk Dons, nepatīk Andra Kiviča skaudība."

Jau vēstīts, ka šī nav pirmā reizi, ka dziedātājs Andris Kivičs, kurš šobrīd muzicē ar sievu Lieni, veltījis kritiku tieši dziedātājam Donam. J. Krīvēna jaunajā pārraidē "Pāļa bazars" A.Kivičs neslēpa nepatiku pret Donu. "Zini, kas man kaitina latviešu šovbiznesā? Ka tādi Doni un visi viņam līdzīgie džeki nekad neko nezina. Nekad ne par ko īsti nav domājuši, jo viņi saprot - lai tu Latvijā varētu nopelnīt naudu, tev ir jāpatīk no piecgadīgā līdz deviņdesmit piecgadīgajam. Un tu vari patikt plašai auditorijai tikai tad, ja tev nav viedokļa," toreiz norādīja Andris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:15

Jaunākās diskusijas