Atpakaļ uz nra.lv

Nils Ušakovs dalās ar foto, kurā redzams 21 gada vecumā

tautaruna.lv 31.janvāris 2020, 17:23
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Bijušais Rīgas mērs un pašreizējais eiroparlamentārietis Nils Ušakovs saviem sekotājiem vietnē Instagram publicējis interesantu foto kolāžu, kurā redzams 21 gada vecumā un tagad. Uzņemtā mirkļa vieta ir nemainīga, bet ar 22 gadu starpību!

Nesen sociālajos tīklos bija izplatījies populārs "trends" - cilvēki metās publicēt savas bildes, kā izskatījušies pirms 10 un tagad, saucot to par "10 gadu izaicinājumu".

View this post on Instagram

A post shared by Nils Ušakovs - Нил Ушаков (@nilsusakovs) on

Eiropas Parlamenta deputāts no Latvijas Nils Ušakovs pieņēmis "22 gadu izaicinājumu", arī publicējot divas bildes. Vienā viņš ir 21 gadu vecs students, kurš pirmo reizi viesojas Eiropas Parlamentā, bet otrā ir pati jaunākā bilde, kurā viņš jau ir pilntiesīgs eiroparlamentārietis. Laiks ir pagājis, taču abi foto tapuši vienā un tajā pašā vietā.

"21 gads, Dienviddānijas universitātes Ekonomikas fakultātes students, pirmo reizi mūžā Eiroparlamentā. 43 gadi, EP deputāts, sociāldemokrātu frakcija" foto komentējis par Ušakovs.

Jau ziņots, ka pērn notikušajās Eiropas Parlamenta vēlēšanās lielu vēlētāju atbalstu guva bijušais Rīgas mērs Nils Ušakovs, kā arī bijušais vicemērs Andris Ameriks, abiem pārstāvot partiju "Saskaņa".

No Latvijas Eiropas Parlamentā 2019. gada 25. maija vēlēšanās tika ievēlēti astoņi deputāti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:36

Jaunākās diskusijas