Atpakaļ uz nra.lv

Intars Busulis, uzstājoties Krievijā, neko nenopelna

Viktorija Gabrjuna 28.janvāris 2020, 11:30
 
F64
Latviešu dziedātājs Intars Busulis, kas regulāri redzams uz skatuves kaimiņvalstī Krievijā, ka tur īsti nekāda lielā peļņa nesanākot, kā daudzi domā, vēstīts Martas Martinsones materiālā "Intars Busulis pārsteidz ar negaidītu ziņu" izdevumā "Kas Jauns".

Piemēram, nesen Busulis kopā ar Krievijas šovbiznesa zvaigznēm bija redzams TV ekrānos, uzstājoties Vecgada vakaram veltītā šovā Krievijas Pirmajā kanālā.

Pats Intars atklāj, ka koncerti Krievijā viņam ir pāris reizes gadā, bet visas pārējās reizes, kad uz turieni dodas, ir filmēšanās vai uzstāšanās kā viesim.

"Un ar piedalīšanos šādos pasākumos es neko nepelnu. Kad uzfilmējos Jaungada eglītē, par to arī nemaksāja. Samaksu par to nesaņēma pat Krievijas zvaigznes - ne Filips Kirkorovs, ne citi mākslinieki. Šajā pasākumā ir gods piedalīties," pauda Busulis.

Viņš piebilst, ka galvenie "maizes devēji" ir viņa koncertu apmeklētāji Latvijā.

Jāatgādina, ka Busulis ir latviešu mūziķis, dziedātājs un trombonists. Šobrīd grupas Intars Busulis & Abonementa orķestris solists.

Plašāku atpazīstamību guvis muzicējot grupā "Caffe", kā arī bijis daudzu konkursu laureāts (tostarp 2005. gada "Jaunā viļņa"uzvarētājs, 2009. gada Eirodziesmas uzvarētājs un starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībnieks), kā arī piedalījies Krievijas televīzijas dziedāšanas konkursā "Golos" ("Balss"), kas veidots pēc "The Voice" ("Balss") koncepta. Bijis raidījumu vadītājs "Radio SWH".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas