Atpakaļ uz nra.lv

Zeltiņš velta aizkustinošus vārdus traģiski mirušajam basketbolistam Kobem Braientam

Baiba Puriņa 27.janvāris 2020, 20:15
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Pasākumu vadītājs un bijušais basketbolists Renārs Zeltiņš savā Instagram kontā veltījis aizkustinošus vārdus svētdien traģiskā helikoptera avārijā bojā gājušajam basketblistam Kobem Braientam.
"Šoreiz nevaru neuzrakstīt, cik ļoti ļoti skumji šovakar jūtas mana basketbola sirds. Cik dzīve ir neparedzama un reizumis reaktīvi liktenīga. Viens no leģendārākajiem, izcilākajiem sportistiem Kobe Braients šodien devies neizzināmajā. Viņš bija dvesma, profesionāls piemērs, lieliska personība. Rakstu tā it kā pazītu viņu personīgi. Sāpīgs vakars," raksta Zeltiņš.

Viņš turpina: "Draugi, netērējiet laiku veltīgi, lolojiet un novērtējiet cits citu, mīliet katru dienu, jo nekad neviens nezina, kas un kad mūs gaida aiz stūra. Kobe...lai tev debesu jumā mierpilni!"

View this post on Instagram

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Jau vēstīts, ka svētdien Losandželosā helikoptera avārijā traģiski gājis bojā leģendārais basketbolists Kobe Braients. Izcilais basketbolists mūžībā aizgāja 41 gada vecumā.

20 gadu spožajā karjerā Braients Losandželosas "Lakers" sastāvā kļuva par pieckārtēju NBA čempionu, divas reizes iegūstot finālsērijas vērtīgākā spēlētāja balvu, kā arī vienu reizi viņš tika atzīts par regulārā čempionāta labāko spēlētāju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas