Atpakaļ uz nra.lv

Pugačovas meitiņa sveic svētkos Raimondu Paulu

tautaruna.lv 13.janvāris 2020, 19:47
 
Ekrānuzņēmums
Jau vēstījām, ka svētdien, 12. janvārī, savu 84. dzimšanas dienu svinēja populārākais latviešu komponists Raimonds Pauls. Maestro dzimšanas dienu atcerējās un sirsnīgus sveicienus sūtīja arī krievu estrādes zvaigznes Allas Pugačovas ģimene.

Dziedātāja savā Instagram profilā ievietojusi video, kurā uzstājas Allas un viņas dzīvesbiedra humorista un TV raidījumu vadītāja Maksima Galkina meitiņa Elizabete. Mazā meitene izpilda leģendāro Maestro dziesmas ”Dāvāja Māriņa” krievu versiju “Миллион Алых Роз”.

View this post on Instagram

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on

Video paraksts vēsta: "Daudz laimes dzimšanas dienā, Raimond!"

Video redzams dziedam līdzi arī Elizabetes dvīņu brālis Harijs. Dziesmas beigās Elizabete sveic Raimondu Paulu un pat nodod buču.

Jau zināms, ka dziedātaja dzīvo kopā ar krievu humoristu Maksimu Galkinu (43). Abiem ir kopīgi dvīņi - sešus gadus vecie Harijs un Elizabete. Pugačova un Galkins kļuva par vecākiem, izmantojot surogātmātes pakalpojumus.

Alla Pugačova ir visveiksmīgākā padomju skatuves māksliniece pārdoto ierakstu un popularitātes izteiksmē, 1997. gadā pārstāvēja Krieviju Eirovīzijas dziesmu konkursā un ieguva 15. vietu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas