Atpakaļ uz nra.lv

Pirms un pēc! Tikai 28 dienās latviešu dziedātāja ievērojami notievējusi

tautaruna.lv 10.janvāris 2020, 18:40
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Ar saviem sasniegumiem sociālajā tīklā Facebook dalījusies latviešu dziedātāja Laura Raila-Lakstīgala, kura atklājusi, ka četrās nedēļas zaudējusi vairāk nekā sešus kilogramus liekā svara.

"Katram no mums ir kāpumi un kritumi, atļaušos būt drosmīga, piedodiet Vēlos padalīties kā man tas sanāca un pastāstīt, ka es turpinu!

28 dienās mīnus 6.2 kg, jūtoties paēdusi un pietam vēl ļoti garšīgi!" apgalvo dziedātāja, kura novembrī kādā konkursā laimējusi diētas plānu no fitnesa treneres.

"Sākotnēji man par izbrīnu, tā bija VEGĀNU diēta, manī valdīja stereotips, ka tas nav garšīgi, bet saņemot iepirkumu sarakstu un receptes un vēl jo vairāk sākot gatavot. Ēdieni bija ne tikai veselīgi, bet arī ar bagātīgu garšu buķeti un ļooooti gardi.

Pašlaik es vēlos turpināt iesākto un vēlos padalīties ar informāciju, varbūt mani rezultāti motivēs arī Tevi sākt. [...] Pietam, vēlos piebilst,ka es neesmu kļuvusi par vegānu vai veģetārieti, es vienkārši ievēroju diētu un pēc tās es pieļauju atkāpes," iedrošina Laura.

Dziedātja dalījusies ar "pirms un pēc" foto, kā izskatījusies pirms diētas uzsākšanas un kā pēc. Izmaiņas ir acīm redzamas!

Laura Raila plašākai publikai kļuva pazīstama piedaloties dažādos TV šovos:
TV3 KORU KARI kā Arņa Medņa dzeltenā kora dalībniece, LNT Dziedošās ģimenes 3, Okartes skatuve 2.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:20

Jaunākās diskusijas