Atpakaļ uz nra.lv

Saimniekšova zvaigzne pastāsta, kā mainījusies viņa dzīve

tautaruna.lv 3.janvāris 2020, 16:12
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
TV šova ‘’Saimnieks meklē sievu’’ varoņa Gunāra popularitāte ir sasniegusi tādus apmērus, ka pašam vairs ar fanu vēstulēm galā netikt, tāpēc saimnieks vēlas uzrunāt visu tautu kopā ar mediju starpniecību, raksta "skaties.lv".
‘’Šobrīd izveidojusies tāda situācija, ka fani paši brauc pie manis uz mājām, lai vienkārši iepazītos. Viena mašīna pēc otras. Paņem līdzi groziņus, pasēžam un ietusējam.

Brauc visi, bet lielākoties jauni cilvēki - līdz 30 gadiem. Vecāki raksta ‘’draugos’’,’’ slavas apmērus raksturo Gunārs.

Pieminētajos ‘’draugos’’ viņš no faniem gada izskaņā saņēmis 800 vēstules un saprot - pats uz tām neatbildēs.
Kas interesanti, pēc ‘’Saimnieks meklē sievu’’ noslēguma interese par Gunāru turpina tikai palielināties. Viņš saņēmis piedāvājumu filmēties reklāmā, un iepazīties kāru daiļavu vēstules turpina birt kā no pārpilnības raga.

‘’Mana dzīve mainās uz augšu. Fanu ir tik daudz, ka visiem nespēju atbildēt. Izjūtu sirdsapziņas pārmetumus, jo visiem nespēju atbildēt.
Cilvēki jau runā, ka man esot zvaigžņu slimība, bet tā nav - padomājiet paši, kā atbildētu 800 vēstulēm! Tāpēc arī vēršos pie Skaties.lv, lai pateiktu visiem faniem sirsnīgu paldies par vēstulēm,” tā Gunārs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas