Atpakaļ uz nra.lv

Ieva Florence-Vīksne dalās ar atklātām pārdomām par dzīvi; esam dzīves noteicēji vai vergi?

tautaruna.lv 2.janvāris 2020, 1:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Aktrise Ieva Florence-Vīksne soctīklos dalījusies ar atklātām pārdomāma par dzīvi, prātojot par "veselīgu augsni mērķiem jeb procesa nozīmi it visā, jo no tā sastāv mūsu dzīve".
Ierakstā Ieva apcer dzīves aspektus: "Dzīve - mūsu darbs un mājas, mūsu sociālā vide un robežas, kuras paši sev uzliekam vai noņemam. Dzīve - mūsu izaugsme un mēs paši, mīlestība un mūsu sapņi. Dzīve - nerimstošs, kustīgs process."

Viņa turpina: "Vai mēs tās vergi vai noteicēji? Dzīvi veidojam paši. Sākotnēji mūsu mamma, tētis, un tuvākie, tad jau mēs paši. Un Laimīgu darīt varam sevi, ja darām. Ne jau darīt, darīšanas pēc... Bet darām to, ko klusi čukst sirds. Jā, tā balss, kura saka: "Gribu vai nē," tā, kura turas pretī vai ved tur, kur jāgūst pieredze nākamam solim. Mēs- šīs Pasaules bērni esam visi- un katrs solis ir ar pieredzi. Ar pieredzi sperts vai pieredzē kāpts. Pieredze ir mūsu pamatu pamats tilta celšanai- pārmaiņām - un solis mūs ved no viena posma uz citu. Un ejot ceļu uz kādu savu mērķi mums ir vajadzīgi domubiedri. Cilvēki, kuri tā pat kā es mīl labo un tic, ka ārpus jau esošā ir tas, ko vēl varam atklāt un tas, ko varam radīt!"

View this post on Instagram

A post shared by Ieva Florence - Vīksne (@ieva_florence) on

Jau vēstīts, ka nesen Ieva Florence-Vīksne atklāja, kas ir viņas autoritātes teātrī, paužot cieņu aktrisei Olgai Dreģei un aktierim Andrim Keišam.

Ieva Florence-Vīksne ir latviešu aktrise un modele 2017. gadā kļuva par Dailes teātra štata aktrisi. Dailes teātra izrādēs piedalās jau kopš 2014. gada.

Zināma ar Ilzes lomu seriālā "Šķiršanās formula", Dinas lomu seriālā "Viņas melo labāk", Signes lomu seriālā "Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums", Lindas lomu filmā "Blēži" un Mirdzas lomu filmā "Dvēseļu putenis". Kopš 2015. gada vada STV raidījumu "Kurš kuru".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:57

Jaunākās diskusijas