Atpakaļ uz nra.lv

Maskavā latviešu skaistumkaralienei piedāvāts nopirkt uzvaru konkursā par naudu

tautaruna.lv 20.decembris 2019, 14:49
 
facebook.com
Latvijas skaistumkaraliene, apaļīgo dāmu konkursa ”Miss Plus Size Universe” uzvarētāja Viktorija Brovuna atgriezusies no Maskavas, kur piedalījusies konkursā, lai izcīnītu iespēju gozēties uz VIP personām paredzētā žurnāla “Prime One” vāka raksta "skaties.lv".

Viktorija stāsta, ka kādā no interneta vietnēm pamanījusi konkursu, pieteikusies un saņēmusi aicinājumu doties uz Maskavu.

Korpulento dāmu skaistumkonkursa galvenā balva bija prestižā žurnāla ”Prime One” vāks un stila lapas.

Pirms ģenerālmēģinājuma Viktorija saņēmusi zvanu no vienas no organizatorēm. Sieviete stāstījusi, ka skaistule noteikti būs trijniekā, ka viņai ir ļoti labas pozīcijas un, lai nerastos nepatīkamas situācijas, lai Viktorija nejustos pazemota viņai ir iespēja sev nodrošināt uzvaru.

”Man pirmo reizi dzīvē piedāvāja iegādāties uzvaru! Sākumā teica, ka uzvara maksās - 410 tūkstošus rubļu, vēlāk summa tika samazināta līdz 180 tūkstošiem. Piedevām piesolīta fotografēšanās kalendāram,” piedāvājumu atklāj Viktorija.

Nedēļas laikā skaistumkonkursu dalībniece bija iepazinusies ar vairākām meitenēm, zināja, cik ļoti viņas cīnās, cik daudz ieguldījušas, lai piedalītos konkursā, tas viss tikai vēl vairāk paspilgtināja Viktorijas principus un viņa atteicās no piedāvājuma.

Drīz vien viņa saņēma zvanu no vienas no meitenēm, kura pavēstīja, ka nebrauks uz konkursa finālu.

”Man pastāstīja, ka dalībnieces dzirdējušas vienas meitenes sarunu ar organizatori. Meitenei piedāvāts iegādāties pirmo vietu par 50000 rubļiem. Neuztraucos pirms laika, vēlējos finālā redzēt, kura no mums uzvarēs, tad izdarīt secinājumus,” tā Viktorija.

Skaistule smejoties atklāj, ka finālā galveno balvu saņēma tieši tā meitene, par kuru runāja, ka viņa nopirkusi uzvaru. Viktorija uzskata, ja viņai piedāvāja nopirkt grandiozo iespēju, tad tas nav nekas pārsteidzošs, ka piedāvājums izteikts vēl kādai.

Izdzirdot uzvarētājas vārdu, Viktorija nepalika uz kronēšanas ceremoniju, bet pameta skatuvi. Viņu atbalstīja skatītāji un pārējās meitenes, tāpēc skaistule saprot, kas ir patiesais uzvarētājs!

”Izvēlējos godīgu ceļu un neko nenožēloju! Nespēju sev “pārkāpt pāri” un pirkt uzvaru. Esmu par sevi pārliecināta, citu acīs man nav jābūt labākai nekā esmu, man būtiski ir pašai izcīnīt titulus, tikai tad tiem ir jēga,” nobeidz Viktorija.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas