Atpakaļ uz nra.lv

Magones un Venta tikšanās Rīgā beidzās ar pamatīgu kašķi

tautaruna.lv 19.decembris 2019, 9:30
 
facebook.com
Pēc vairākus gadus ilgas apmainīšanās ar apvainojumiem medijos Rīgā aci pret aci beidzot satikušies ”Saimnieks meklē sievu” otrās sezonas skandalozie varoņi Ventis Vītols un Magone Šutoviene (agrāk Burka), kā arī abu kopīgais dēliņš, ko Ventis gadiem nebija saticies, raksta "skaties.lv".
Kā atklāj Ventis, decembra sākumā beidzot notikusi tikšanās, ko Ventis gaidījis piecus gadus - bijusī līgava Magone piekritusi kādā Rīgas kafejnīcā satikties ar Venti un viņa dēlu Juri, lai iepazīstinātu Juri ar viņa brāli Raimondu Saulgaiti un ļautu tēvam beidzot aprunāties ar puiku.

Četrotne tikusies kādas Rīgas kafejnīcas pirmajā stāvā, un sākums bijis daudzsološs.

”Mums ar Magoni bija mierīga saruna, bet puikas uzreiz atrada kontaktu un sāka kopā ložņāt pa kafejnīcā esošo mašīnu. Es mierīgi skatījos uz puikām no malas līdz pēkšņi no otrā stāva nokāpa leitis un sāka mani nod**st,” atceras Ventis.

Līdz ar Magones vīra iejaukšanos tikšanās beigusies, un Ventis atkal esot neziņā. Īsajā sarunā apsolījis Raimondam Saulgaitim uz Ziemassvētkiem mašīnu, taču Magone neatklājot adresi, kur dāvanu aizvest.

”Pieprasu no Magones publisku atvainošanos par manis apmelošanu, vainojot vardarbībā pret manu sievu un pati sevi. Ja nebūs atvainošanās - būs tiesa!” paziņo Ventis.

Magone tikšanās laikā Venta nodoto vēstuli paņēmusi, lai izskatītu ar jurista palīdzību. Atbildēts, ka Magones pārstāvis gatavs ar Venta pārstāvi risināt jautājumu par saskarsmi ar bērnu, taču nekādas atvainošanās nebūs.

Kā nosmejas Magone, ja Venti tas neapmierina, viņš ir laipni aicināts jozt uz tiesu.

”Jo ātrāk, jo labāk. Lai skrien. Man situācija izskatās otrādāk,” skaidro Magone.

Viņa ir vērsusies policijā ar iesniegumu pret Venti, apsūdzot viņu psiholoģiskā un seksuālā vardarbībā laikā, kad abi dzīvojuši kopā Kandavas stacijā, kā arī par draudēšanu ar ieroci. Savu iesniegumu atsaukt Magone negrasās, kur nu vēl atvainoties.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas