Atpakaļ uz nra.lv

Kā mainījusies "X Faktora" otrās sezonas uzvarētājas dzīve

tautaruna.lv 18.decembris 2019, 17:20
 
Ekrānšāviņš no video
Ir pagājis gads, kopš ”X Faktora” otrajā sezonā uzvarēja dziedātāja no Baltkrievijas Kattie. Gadu pēc uzvaras Kattie atgriezās uz ”X Faktora” skatuves, lai prezentētu savu pirmo singlu, kas tapis ”Sony Music” paspārnē, raksta "skaties.lv".

Kā gada lielāko atklājumu Kattie nosauc mūzikas nometnes. Viņa nebija par tādām dzirdējusi, bet gada laikā paspējusi piedalīties divās.

”Pirmā nometne notika Rīgā un saucās ”RigaLive”. Tur radās arī mans singls ”Cant hold it in”, kuru prezentēju ”X Faktorā”. Iepazinos ar mūziķiem, ne tikai no Latvijas. Ierakstīju divas dziesmas. Sekoja nometne Vācijā, kura ilga piecas dienas un tur tapa trīs dziesmas,” stāsta Kattie.

Kopumā māksliniece ierakstījusi piecas dziesmas un nu atlikusi tikai dziesmu izdošana, kas jau ir “Sony Music” uzdevums.

Lielu uzsvaru gada laikā dziedātāja likusi uz skolu, kā nekā viņai ir pēdējais gads universitātē un muzikālo izglītību viņa sauc par ļoti nozīmīgu dzīves sastāvdaļu.

Skola arī ietekmē lēno dziesmu tapšanas procesu, bet, pēc dziedātājas domām, galvenais, ka darbs nestāv uz vietas. Nākamgad viņai būs daudz vairāk brīva laika, un tas viss tiks veltīts mūzikai.

Brīvajā laikā Kattie apmeklē improvizācijas teātri un apgūst jokošanas mākslu. Improvizācija palīdz atklāt sevi, nebaidīties kļūdīties, nebaidīties būt smieklīgai. Dziedātāja saka, ka nodarbības palīdz atvērties, nekautrēties un māca pašpārliecību.

“Esmu bijusi pāris ceļojumos, vairākkārt atgriezos Latvijā, Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā nosvinēju Līgo, sniedzu koncertus, izglābu no nāves kaķēnu, veltīju laiku ģimenei un pašizaugsmei. Ko vēl var vēlēties?” smaidot nobeidz Kattie.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas