Atpakaļ uz nra.lv

Atklāta neglaimojoša informācija par Valtera Frīdenberga līgavu

Viktorija Gabrjuna 17.decembris 2019, 11:30
 
Ekrānšāviņš no video
Ir pagājis jau vairāk nekā gads kopš mūziķa Valtera Frīdenberga nāves, taču konflikts starp Valtera līgavu Kristīni Paegli un viņa radiem un draugiem nerimst, vēstīts Barbas Mednes materiālā "Valtera līgavai miera nav" izdevumā "Privātā Dzīve".
Ja iepriekš presē bija vēstīts par to, ka Kristīni vaino Valtera pelnu piesavināšanā, tad tagad arī slepenā romānā ar Valtera kolēģi.

Izdevums raksta, ka saņemta vēstule no kādas personas, kas raksta, ka presē Paegle stāsta par mīlestību pret Valteru un sērām, bet tajā pašā laikā jau no šā gada jūlija viņai ir attiecības ar citu vīrieti, kas esot kādas Latvijā populāras grupas mūziķis.

Pati Kristīne vēstulē pausto noliedza.

Viņa arī atklāja, ka ir zināmas aizdomas, kas patiesībā ir vēstules autors.

Jāpiebilst, ka nelabvēļu Kristīnei netrūkst. Konflikti gada laikā bijuši ne tikai ar Valtera ģimenes locekļiem, bet arī ar grupas "Tumsa" menedžeri Mareku Bērentu un viņa dzīvesbiedri Evitu.

Jau vēstīts, ka pēc ilgstošas cīņas ar slimību pagājušā gada 17.oktobrī, 30 gadu vecumā mūžībā aizgājis mūziķis un televīzijas raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs.

Frīdenbergs cīnījās ar ļaundabīgu audzēju, un labdarības portāls "Ziedot.lv" pagājušā gada ziemā aicināja iedzīvotājus ziedot līdzekļus Frīdenberga ārstēšanas terapijām Vācijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas