Atpakaļ uz nra.lv

Slavena aktrise asi kritizē Meganu Mārklu un princi Hariju

Baiba Puriņa 15.decembris 2019, 15:42
 
AFP / Scanpix / LETA
54 gadus vecā modele un aktrise Elizabete Hērlija arī komentējusi ažiotāžu, kas izcēlusies ap karalisko pāri. Kinozvaigzne ir pārliecināta, ka žēlabas no karaliskās ģimenes locekļiem ir "smieglīgas", raksta "otkrito.lv".

Britu aktrise kritizējusi Saseksas hercogu izteikumus, ka viņiem pievērsta pārlieku liela mediju uzmanība. Hērlija uzskata, ka laulātajam pārim nav ne mazākās nojausmas, kā prese seko līdzi pasaules superzvaigžņu dzīvēm.

"Uzskatu, ka viņiem nav par ko žēloties. Viņi taču atrodas priviliģētā stāvoklī. Jā, viņus fotogrādē, taču tad viņi dodas aiz savas savrupmājas žoga, kur neviens neuzdrošinās viņiem tuvoties, jo viņi ir daļa no karaliskās ģimenes. Tajā pašā laikā šovbiznesa zvaigznēm vispār nav kur paslēpties no visur esošajiem paparaci," izteikusies Hērlija.

Hērlija domā, ka Meganai un Harijam būtu jābūt pateicīgiem savam "īpašajam stāvoklim". "Neredzu iemeslu viņu žēlabām. Man ir mazāk privātuma nekā viņiem un es par to nežēlojos. Nevajadzētu aizmirst, ka viņu rūpōgi apsargā slepenais dienests, viņiem ir miesassargi un , pats galvenais, anonimitāte. Ja viņi vēlas palikt nemanīti, viņiem to ir viegli panākt. Nesaprotu cilvēkus, kuri viņiem jūt līdzi. Ja būtu iemesls, " nesaudzīgi izsakās Hērlija medijam "BuzzFeed News".

Aktrise kļuva sabiedrībā plašāk pazīstama, kad 1994. gadā satikās ar britu aktieri Hjū Grāntu. Tolaik prese aktīvi sekoja līdzi pāra gaitām. Hērlija ir publiski žēlojusies, ka tobrīd bijis ļoti grūti tikt galā ar augošo popularitāti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:50

Jaunākās diskusijas