Atpakaļ uz nra.lv

Pēc publikācijas medijos pasliktinājušās Arta Kampara attiecības ar bijušo sievu

tautaruna.lv 6.decembris 2019, 11:30
 
F64
Politiķis Artis Kampars, kura laulība tika šķirta pēc 28 gadu kopdzīves, Lolitas Lūses materiālā "Man nav jāiet klosterī" izdevumā "Ieva" atklāj, ka attiecības ar bijušo sievu pēc šķiršanās bija labas līdz brīdim, kad medijos parādījās publikācijas par viņa privāto dzīvi.

Kā pauda Kampars, pēc laulības šķiršanas vairs nav nekādas nozīmes kaut ko ķidāt. Tā vietā abiem jādzīvo tālāk, saglabājot iespējami labas attiecības.

"Esmu saglabājis labas attiecības ar bērniem, un arī ar bijušo sievu tās bija labas - līdz brīdim, kad medijos parādījās ziņa, ka esmu izgājis sabiedrībā ar citu sievieti. Apzinos, ka sabiedrību neinteresēja, ka tas noticis divarpus gadus pēc šķiršanās. Tikmēr tas var nevajadzīgi uzplēst kādas apdzijušas vātis," pauda Kampars.

Kampars arī piebilst, ka neredz pamatu, kāpēc viņam palikt vienam. Viņaprāt, attiecības un tuvība dod dzīvei jēgu un nokrāsu.

"Ne jau tikai man veidojas citas attiecības, un tas ir normāli - dzīve gan man, gan bijušajai sievai turpinās."

Jāpiebilst, ka iepriekš medijos par šķiršanos bija izteikusies arī Kampara bijusī sieva.

Ilva Lapa Zanes Piļkas-Karaļevičas materiālā "Pusi dzīves upurēju vīram" izdevumā "Privātā Dzīve" neslēpa, ka ilgu laiku nebija pat nojautusi neko par vīra krāpšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas