Atpakaļ uz nra.lv

Arnis Krauze: Šodien ir LNT pēdējā diena. Un tā ir skumja diena

Lelde Veinberga 1.decembris 2019, 19:21
 
Dāvis Ūlands/F64 Photo Agency
TV3 ziņu diktors Arnis Krauze veltījis pateicības vārdus saviem kolēģiem no LNT ziņu dienesta. Liela daļa LNT žurnālistu svētdien aizvada savu pēdējo darba dienu.

"Šodien ir kanāla LNT pēdējā diena. Un tā ir skumja diena, jo Latvijā paliek vēl par vienu spēcīgu ziņu dienestu mazāk.

Paldies kolēģiem, kuri gadu garumā bija ļoti profesionāli konkurenti Panorāmai un TV3 ziņām. Paldies par daudziem meistarīgiem ziņu stāstiem un LNT raksturīgo pozitīvo ētera dauzonību.

Īpašs paldies Ilzei, Dainai un Andrim, tik garus gadus izcili vadot TV vakara ziņas un strādājot profesijā, kas iekļauta starp top 10 stresa pilnākajām pasaulē. Lai turpmāk mazāk stresa!" vēl Arnis.

View this post on Instagram

A post shared by Arnis Krauze (@arniskrauze) on

Jau ziņots, ka svētdien, 1. decembrī, ar LNT vakara ziņu un analītiskā raidījuma TOP 10 apvienoto speciālizlaidumu no skatītājiem atvadās LNT Ziņu dienests.

Kā zināms, "All Media Baltics" paziņojusi, ka no decembra Baltijā strādās ar TV3 zīmolu un veiks izmaiņas arī televīzijas kanālu portfelī, tostarp kanāls LNT vairs neturpinās darbu esošajā formā. "All Media Baltics" paredzējusi paplašināt kanāla TV3 piedāvāto ziņu apmēru, pārnesot lielāko daļu no LNT ziņu dienesta radītā satura. Mediju grupa veidos arī vienotu ziņu dienestu.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka no nākamā gada vairs nebūs LNT ziņu raidījuma "Top 10", taču joprojām būs vērojami tādi LNT raidījumi kā "900 sekundes" un "Degpunktā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas