Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Dziedātāja Kristīne Prauliņa publicē neredzētus kāzu foto

tautaruna.lv 28.novembris 2019, 19:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Dziedātāja Kristīne Prauliņa septembrī mija gredzenus ar skaņu režisoru Tomu Lismentu. Tagad dziedātāja sociālajā vietnē Instagram publicējusi foto attēlus no skaistā notikuma.

Prauliņa publicējusi trīs attēlus, kuros redzama kopā ar vīru savā kāzu dienā.

"Oh boy, oh boy, oh booy, kāzu bildes ir klāt! Tik ārkārtīgi silti un priekpilni uz šo dienu atskatīties. PALDIES visiem mīļajiem, tuvajiem, kas bija ar mums - jūs mums esat nenovērtējami dārgumi!" sajūsmu par kāzu bildēm neslēpj dziedātāja.
View this post on Instagram

A post shared by Kristīne Prauliņa (@kristinepraulina) on

"Tur Vestienas pļavā pie siena ruļļiem es šādu brīdi agrāk varēju tikai sapņos ķert.. Dzīve ir brīnumskaista!" raksta Prauliņa.

View this post on Instagram

A post shared by Kristīne Prauliņa (@kristinepraulina) on

"Tā ir maģiska, netverami trausla un neaptverami spēcīga telpa - tā, kas rodas starp diviem cilvēkiem, kas viens otru mīl un izvēlas veidot dzīvi kopā. Mācāmies katru dienu to lolot un sargāt. Un cik forši un labi, ka ir tāda Kāzu diena, kad svinēt tieši šo sajūtu - pateicībā, ka varam viens otru pazīt un iepazīt arvien tuvāk un dziļāk," apcerīgus vārdus raksta Kristīne.

View this post on Instagram

A post shared by Kristīne Prauliņa (@kristinepraulina) on

Komentāros cilvēki jūsmo par skaistajiem attēliem un turpina apsveikt dziedātāju ar skaisto dzīves notikumu.

Kristīne Prauliņa ir latviešu džeza dziedātāja. Kristīne ir konkursu "Ghetto Faktors" uzvarētāja un Riga Jazz Stage Grand Prix ieguvēja. Pzīstamākās viņas izpildītās dziesmas ir "Melns ar baltu", "Meitene" ("Pasaule pieder meitenēm") un "Zemenes ar pienu".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:51

Jaunākās diskusijas