Atpakaļ uz nra.lv

Anna Rozīte dalās ar motivējošiem padomiem

tautaruna.lv 30.novembris 2019, 12:05
 
Emīls Desjatņikovs/F64
TV personība Anna Rozīte saviem sekotājiem Instagram publicējusi motivējošus padomus, kā sākt sportot.

Anna dalās savā pieredzē, publicējot piecus padomus.

1. Izvirzi sportu kā prioritāti, ja vingrošana Tev tāda nebūs, Tu vienmēr atradīsi attaisnojumus, kāpēc Tev nav iespēju vingrot! Nav tāds “nav laika vai nav iespēju”, viss ir prioritāšu jautājums, ir svarīgi to sev godīgi atzīt.


2. Atrodi sporta veidu, kas Tev patīk, nav obligāti sākt skriet vai doties uz sporta zāli, kā to dara citi, ja tas Tevi neuzrunā un nesagādā prieku. Dejošana, nūjošana, peldēšana, joga, pilates, austrumu cīņas.. atrodi to izkustēšanās veidu, kas Tev sagādā prieku.

3. Vienkārši sāc! Dari! Negaidi iedvesmu, tā visticamāk neatnāks. Mūsu organisms darīs visu iespējamo, lai nepārpūlētos un saglabātu enerģiju un šis mehānisms mūsdienās nevienmēr mums nāk par labu. Tāpēc vienkārši piesakies uz treniņu, noliec jau pie gultas sporta tērpu iepriekšējā vakarā, sarunā vingrot ar kādu kopā, tad būs grūtāk neaiziet uz nodarbību. Atceries, ka grūtākais ir ieplānot vingrošanu un līdz turienei sevi “dabūt”, izkustēšanās vienmēr rada pozitīvas emocijas un visādi citādi labvēlīgi ietekmē Tavu veselību un noskaņojumu, ar nosacījumu, ja slodze ir piemērota, nav par mazu un nav arī par lielu.

4. Kā jau jebkas jauns - sākumā vingrošana var radīt pretestību. Ķermenim un smadzenēm būs stress, ja tagad pēkšņi izdomāsiet - viss - vingrošu 3x nedēļā pa stundai augstā intensitātē, ja iepriekš to neesat darījuši. Sāciet lēnītēm, neforsējiet, pieradinot savas smadzenes pie jauna ieraduma, kas būs ikdienā. Un pēc laika ķermenis pats prasīs izkustēties un būs “pozitīva atkarība” no vingrošanas. Zinu pēc savas pieredzes ;)

5. Man pašai patīk vingrot ārpus mājām, tomēr vingrošana mājas apstākļos arī ir lieliska iespēja, piemēram, no rīta pirms pārējie ģimenes pārstāvji mostas. Mūsdienās ir piejami neskaitāmi Instagram, Facebook konti un Youtube kanāli, kur dažādi treneri piedāvā dažādus vingrojumu kompleksus visām gaumēm un iespējām. Galvenais, lai ir vēlme, tad risinājums arī atradīsies.

View this post on Instagram

A post shared by Anna Rozite ❤️ Prem Nirvana (@rozite) on

Anna Rozīte ir TV raidījumu un pasākumu vadītāja. Pern vasarā viņa apprecējās, sakot jāvārdu sabiedrisko attiecību speciālistam Gintam Federam.

Jau vēstīts, ka Rozīte ikdienā priekšroku dod veģetāram un pārdomātam uzturam un ar saviem iepirkšanās paradumiem kaut nedaudz cenšas dzīvot "zaļāk".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas