Atpakaļ uz nra.lv

Tapis zināms, kā karaliskā ģimene patiesībā izturas pret Hariju un Meganu

Rita Lazda 22.novembris 2019, 11:00
 
EPA/SCANPIX/LETA
Pirms vairākām nedēļām ārvalstu mediji vēstīja par to, ka Āfrikas tūres laikā uzņemtajā dokumentālajā filmā Saseksas hercogu pāris atklājis, cik patiesībā grūti sadzīvo ar to, kas notiek viņu ikdienā. Lai gan pēc tam britu presē parādījās informācija, ka karaliskā ģimene ir satraukta par pāra mentālo veselību un vēlas viņiem palīdzēt, žurnāls "People" raksta, ka patiesībā tomēr ir nedaudz savādāka.
Kāda Harijam un Meganai pietuvināta persona žurnālam "People" norādījusi, ka kopš emocionālās intervijas, kurā Harijs atklājis, cik ļoti vēlas pasargāt savu ģimeni, un Megana stāstījusi, kā ir būt jaunajai māmiņai, kura nemitīgi ir preses uzmanības centrā, karaliskā ģimene praktiski izslēgusi Saseksas hercogu pāri no savas dzīves. "Viņi pat nesarunājas," norādījis avots. "Neviens pat neinteresējas, kā viņiem klājas," atsaucoties uz publikāciju, raksta "The Express".

Tāpat zināms, ka nav uzlabojušās arī brāļu Harija un Viljama attiecības. Tam par iemeslu esot fakts, ka jaunākais brālis ārkārtīgi cenšas pasargāt un atbalstīt sievu Meganu, kurai ikdiena jāpavada vairākus tūkstošus kilometru no dzimtenes un mammas, kura varētu palīdzēt ikdienas gaitās.

Jau vēstīts, ka šobrīd Harijs un Megana atrodas sešas nedēļas ilgā atvaļinājumā, kura laikā kopā ar dēlu Ārčiju apciemos Saseksas hercogienes mammu Doriju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:58

Jaunākās diskusijas