Atpakaļ uz nra.lv

Fans iesūdz tiesā Madonnu par koncerta sākuma kavēšanu

Baiba Puriņa 21.novembris 2019, 21:42
 
Reuters / Scanpix/LETA
Neits Holanders iesūdzējis pasaulslaveno dziedātāju Madonnu tiesā, jo viņas koncerts sācies divas stundas vēlāk nekā sākotnēji paredzēts, vēsta medijs "Independent".

Vīrietis Madonnu nolēmis iesūdzēt tiesā, jo viņai esot paradums sākt savus koncertus ļoti vēlu. Oficiāli koncertam bija jāsāks pulksten 20.30, taču pēdējā brīdī koncerta laiks pārcelts uz pulksten 22.30.

Kā norādīts prasībā tiesai, koncerts noticis darba dienā, kad nākamajā rītā Holanderam bijis jādodas uz darbu, bet viņa bērniem - uz skolu. Rezultātā viņi koncertu nav apmeklējuši, jo tas būtu beidzies aptuveni vienos naktī.

Vīrietis uz koncertu bija iegādājies trīs biļetes vairāk nekā 900 eiro (1024 dolāri) vērtībā. Vispirms Holanders centies atgūt naudu par neizmantotajām biļetēm, taču viņam tas nav izdevies.

Holanders nolēmis dziedātāju iesūdzēt tiesā par līguma pārkāpšanu un nolaidību. Šī būs tā dēvētā "class action lawsuit", kas nozīmē, ka Holandera prasība pārstāv lielāku cilvēku grupu.

Jāteic, ka Madonna, šķiet, par šādu pavērsienu neuztraucas, jo jau nākamajā koncertā, kurš arī sākās ar divu stundu novēlošanos, dīva paziņoja, ka "karalienes nekavē".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:12

Jaunākās diskusijas