Atpakaļ uz nra.lv

Saimniekšova Gunārs atklāj, kas licis viņam sākt dzert

tautaruna.lv 19.novembris 2019, 18:49
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency
Jau ziņots, ka televīzijas šovā "Saimnieks meklē sievu" iepazītais saimnieks Gunārs ir "ceļa jūtīs" prom no Latvijas, lai pārvāktos uz kādu eksotiskāku zemi. Portālam Skaties.lv saimnieks atklājis, kas viņu īsti novedis līdz alkoholismam.

Kā atkāj portāls, lai sagatavotos savai lielajai aizbraukšanai, saimnieks šobrīd Balvu skolā intensīvi apgūst angļu valodu un notiek pārrunas par saimniecības pārdošanu.

"Gribas mainīt savu dzīvi. Latvijai es nākotni neredzu. Šeit palikuši tikai vecāki cilvēki. Darba spējīgie ļaudis ir izbraukuši. Ja es tagad dibinu savu firmu, man nav, ko ņemt darbā. Latvijā vairs vienkārši nav darba spējīgu cilvēku, visi ir prom," spriež Gunārs, kurš atklāj, ka viņam pašam priekšstats par valstī notiekošo sabojājies, kad mājas būvniecības dēļ sanācis vairāk kā divu gadu garumā tiesāties: "Tiesas gāja vairāk kā divus gadus. Redzot visu to sistēmu, man nekas cits neatlika - jā, reizēm piedzēros. Principā jau valsts pati noved cilvēkus līdz alkoholismam."

Jau ziņots, ka šova "Saimnieks meklē sievu" sezonas vecākajam vīram Gunāram no Balviem šovs beidzies ar skandālu. "Mēs ar Annu vienojāmies publiski viens par otru neko sliktu neteikt, taču, redzot, kā Anna par mani izrunājās pēdējā sērijā, es arī neklusēšu! Patiesība ir tāda, ka viņa man sačakarēja visu ceļojumu,’’ paziņoja Gunārs. Kā atklāj saimnieks, viņam Maltas burvību sanācis baudīt lielākoties vienatnē, jo Anna jau no paša sākuma uzvedusies vēsi un naktīs laidusies prom, lai viena pati ballētos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas