Atpakaļ uz nra.lv

Saimniekšova populārākais pāris gatavojas kāzām

tautaruna.lv 14.novembris 2019, 17:20
 
Ekrānšāviņš no video
TV šova "Saimnieks meklē sievu" populārākais saimnieks Ilmārs šova izskaņā bildināja mīlas spēlē iepazīto Beāti, un tas nav bijis tikai šova elements! Ilmārs atklāj, ka Beāte ar dēliņu no Kuldīgas jau pārcēlusies pie viņa uz Aloju un kāzas tiks svinētas jau pavisam drīz, raksta "skaties.lv".


‘’Kopš bildinājuma filmēšanas pagājušas trīs nedēļas, un heiteri var nesapriecāties, - mūsu starpā viss turpina iet tikai un vienīgi uz labo pusi.

Jau no novembra sākuma Beāte dzīvo pie manis. Līdz ar to ir beigusies mana braukāšana no Alojas uz Kuldīgu pie viņas - aptuveni 600 kilometri, kurus mēroju katru nedēļu.

Pēc iepazīšanās braucu pie Beātes ļoti bieži. Tik bieži, ka dzirdēju - kuldīdznieki jau sākuši runāt, ka tas, lūk, esot ‘’vīrs bez pautiem’’.
Esot ekrānā, solījis, ka ņems Beāti pie sevis, bet nu izskatās, ka pats pārvācies,’’ sarunā ar Skaties.lv par ažiotāžu, ko sacēlis, sirsnīgi pasmejas Ilmārs.



Taču nē - viņš nekur nav pārcēlies. Beāte ar dēliņu un visām mantām novembra sākumā pilnībā pārvākusies uz viņa dzīvokli Alojā.

Pretēji visiem stereotipiem par to, cik grūti iedzīvoties un atrast darbu mazpilsētā, Beātei viss izdevies - Ilmāra līgaviņa jau uzsākusi darba gaitas, kamēr viņas dēliņš kopā ar Ilmāra meitiņu apmeklē vietējo skolu.

Saimnieks no sirds priecīgs, ka arī abu atvasītes sadraudzējušās, un nu visi kopā mīļi dzīvo kā kupla ģimene.

Daļa interneta skauģu jau izspriedusi, ka Ilmāra bildinājums bijis iestudēts un virtuālās diskusijās spriež, ka ilgi jau šī savienība neizvilkšot. Lai!

‘’Vai man kādam jāpierāda, ka viss ir pa īstam? Kas tic, tas tic, kas netic - lai droši netic! Lai heiteri droši liek likmes, cik ilgi būsim kopā,’’ nelabvēlīgi noskaņotos prātus tikai uzkurina Ilmārs, kurš likmju licējiem var pačukstēt, ka šī mīlasstāsta gals tik ātri nepienākšot.
Kas velk garumā - tas nav pārliecināts!
Visdrīzāk tas vispār nepienāks - Ilmārs uzver, ka abi ir nopietni noskaņoti, un Beāte nav viņa ‘’pagaidu variants’’.

‘’Kāzu datums ir jau nolikts. Jā, tas ir jau pavisam drīz, konkrēti gan neatklāšu. Daudz jau būtu, ko pastāstīt, bet izvēlēšos paturēt pie sevis, jo ne visi ir laimīgi, redzot, ka cits laimīgs.

Jā, gan jau būs cilvēki, kuri, izdzirdot, ka jau taisāmies precēties, teiks - gan jau Beāte stāvoklī, ja tik ātri jāprecas.

Es uzskatu, ka, ja esi saticis savu cilvēku, tādas lietas kā saderināšanās un precības nav jāvelk garumā. Jā kāds to velk garumā, viņš acīmredzot šaubās.
Mēs nešaubāmies. Te nav nekāds pagaidu variants. Te viss ir pa nopietno,’’ Beāti kā savu sievu redz Ilmārs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:21

Jaunākās diskusijas