Atpakaļ uz nra.lv

Šūmahera sieva intervijā atklāj, ko reiz "pareģojis" vīrs

tautaruna.lv 10.novembris 2019, 16:22
 
AP/SCANPIX/LETA
Šonedēļ ārvalstu medijos publicēta intervija, kurā F1 leģendas Mihaela Šūmahera sieva Korīna sniegusi sīkākas detaļas par ģimens dzīvi. Zināms, ka intervijā pieminēts gan fakts, ka septembrī vīrs devies uz klīniku Parīzē, gan atklāts, ko laulības dzīves laikā spējis paredzēt Mihaels.

Medijs "Daily Star" vēsta, ka Korīna gan nav sniegusi sīkākas detaļas par ārstēšanos Parīzē, tomēr viņai nav vairījusies izklāstīt, ko vīrs spējis pareģot labāk nekā viņa.

Izrādās, ka Korīnas un meitas Džīnas lielākā kaislība ir rūpes par teju 40 zirgiem. Vēl laikā, kad meita bijusi maza, Mihaels viņai mācījis ārkārtīgi par dzīvniekiem rūpēties turklāt norādījis, ka kādu dienu viņas sasniegumi būs daudz iespaidīgāki nekā mammai. Tas arī piepildījies, jo tagad lielākās rūpes par ģimenes rančo uzņēmusies tieši meita. Tikmēr dēls Miks seko tēva pēdām un ir sportists.

Jau vēsts, ka 2013.gada Mihaels Šūmahers slēpošanas laikā guva smagu galvas traumu. Kopš tā laika ģimene sniegusi ļoti skopus komentārus par sportista veselības stāvokli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:14

Jaunākās diskusijas