Atpakaļ uz nra.lv

Arnis Mednis uz skatuves kā dziedātājs vairs nekāps

Viktorija Gabrjuna 5.novembris 2019, 17:25
 
Vladislavs Proškins/F64
Apritējuši jau gandrīz deviņi gadi, kopš populārais mūziķis Arnis Mednis pārcieta insultu. Martas Martinsones materiālā "Atguvis ticību saviem spēkiem" izdevumā "Kas Jauns" Mednis stāsta, kā dzīvo šobrīd.

Arnis stāsta, ka izdots jauns jauns albums "Mana tautasdziesma", kurā Latvijā populāri mūziķi izpilda latviešu tautasdziesmas mūsdienīgos aranžējumos.

Arnis neslēpj, ka pats vairs nedzied.

"Es komponēju un aranžēju, jo mans dziedātāja laiks ir pagājis, un nav ko līst atpakaļ. (..) Tāds ir arī šis mans personīgais laiks - nevar gaidīt to, kas nav paredzēts. Arī no manis nevajag gaidīt, ka nu būšu dziedātājs," pauž Mednis.

Viņš piebilst, ka viņam īstenība nemaz negribas dziedāt un to, kas viņam bijis jānodzied, viņš ir nodziedājis.

Arnis Mednis ir latviešu mūziķis, dziesmu komponists. 2001. gadā pārstāvēja Latviju 2001. gada Eirovīzijā ar dziesmu "Too Much", viņš ieņēma 18. vietu.

Paralēli muzicēšanai rakstījis dziesmas vairākiem Latvijas māksliniekiem, tai skaitā 4. elements, Cafee. Bijis mūzikas autors teātra izrādēm "Pepija" un "Superdetektīvs Blumkvists". 2008. gadā atvēra džeza klubu Rīgā. Par sasniegumiem Latvijas mūzikā viņš saņēmis Lielo mūzikas balvu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 22:50

Jaunākās diskusijas