Atpakaļ uz nra.lv

Kristīne Virsnīte: Kā es 2 mēnešos neapēdu 10 kilogramus cukura!

tautaruna.lv 2.novembris 2019, 23:33
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Kristīne Virsnīte
Žurnāliste Kristīne Virsnīte ļoti aktīvi sociālajos tīklos ikdienā dalās ar viedokli un pieredzi par dažādiem tematiem. Viņa atklājusi, ka divus mēnešus atturējusies no cukura.

Kristīne neslēpj prieku, ka spējusi 66 dienas izturēt bez cukura.

"Man pārāk daudzi teica - kam man tas vajadzīgs, jo esmu slaida! Taču dzīve neiedalās tievajos un resnajos, kur vieniem superīga dzīve un otri ir norakstāmi. Ja es katru dienu izdzertu 3-4 vīna pudeles un vēl kādu aliņu pa virsu, vai arī tad jūs teiktu, ka viss manā dzīvē lieliski, jo kamēr esmu slaida, ar šo atkarību var mierīgi līdzās pastāvēt? Neesmu droša!" komentārā pie video raksta Kristīne.

Viņa neslēpj, ka bijis grūti atteikties no saldumiem un tas prasījis lielu apņemšanso: "Jo bija jāmācās gūt apmierinājumu un laimes sajūtu bez nepatīkamo emociju slāpēšanas mehānisma. Ko es liku vietā? To daudzi no jums jautāja! Es eju psihoterapijā un strādāju ar savām emocijām līdz ar to šādi kompensēju vēlmi aprīt skumjas. Reizēs, kad pavisam grūti gāja palīdzēja kāds ābols vai vīnoga, taču nebija tā, ka apēdu kilogramiem saldu augļu. Šad tad bija kāda maizes šķēle un pāris reizes pa kruasānam. Ko par to saka mans ķermenis? Tas smaida un priecājas par ādu, kura ir daudz gludāka un uzslavē vēderiņu, kurš vairs neveļas pāri bikšu malai."

Viņa norāda, ka priecājas par katru, kuram nav atkarību un izdodas dzīvot visu laiku vienos priekos, jo pašai tā neesot: " [...] man ir izaicinājumi, ar kuriem maziem solīšiem tieku galā."

View this post on Instagram

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:15

Jaunākās diskusijas