Atpakaļ uz nra.lv

Atklājušies vēl nezināmi fakti par Elizabeti II

tautaruna.lv 3.novembris 2019, 17:18
 
AFP / Scanpix / LETA
Britu karaļnama noslēpumi arvien biežāk nāk atklātībā. Klajā nākusi jauna grāmata par Elizabetes II ikdienu, kuru izdevušas viņas tuvākie palīgi. Tajā atklāti pārsteidzoši fakti par karalieni, vēsta raidorganizācija BBC.

Andžela Kellija daudzus gadus ir bijusi Elizabetes II ģērbēja un draudzene. Karaliene esot devusi savu piekrišanu grāmatas "The Other Side of the Coin: The Queen, The Dresser and the Wardrobe" izdošanai.

Publiskajā telpā nonākusu jauna informācija par Elizabetes II dzīvi no jaunās grāmatas.

Izrādās, ka karlienes asistente ievalkā Elizabetes II kurpes. Kellija apgalvo, ka karalienei esot ļoti maz laika sev un jaunu kurpju ievalkāšanai. Tā kā asistentei un karalienei ir viens un tas pats kājas izmērs, ir tikai loģiski, ka šādi tiek aiztaupīts dārgais laiks.

Kellija arī atklāj, ka slavenajā Londonas Olimpisko spēļu skečā 2012. gadā ar Džeimsu Bondu (kuru attēloja Daniels Kreigs) Eilzabete piekritusi piedalīties uzreiz. Turklāt viņa pati uzstājusi, ka teiks frāzi: "Labvakar, mister Bond".

Grāmatā atklāts arī pārsteidzošs fakts par kristību tērpu jaundzimušajiem karaļnama locekļiem. Izrādās, ka šī tērpa replika, kuru savās kristības vilka prinča Eduarda dēls, Džeims 2008. gadā, tika mērcēta stiprā melnajā tējā, lai tērps iegūtu nepieciešamo toni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:06

Jaunākās diskusijas