Atpakaļ uz nra.lv

Medijs: Zavorotņuka ir pie samaņas un saprot, ka ir smagi slima

tautaruna.lv 31.oktobris 2019, 12:08
 
RIA Novosti/Scanpix/LETA
Ārstēšanās laikā ar vēzi slimajai krievu aktrisei Anastasijai Zavorotņukai tika veiktas divas smadzeņu operācijas. Kāda Zavorotņukas ģimenei pietuvināta persona medijam "Komsomoļskaja pravda" pavēstīja, ka pēc visa notikušā Anastasija ir pie samaņas un nav zaudējusi loģisko domāšanu.
"Viņa ne tikai ir pie samaņas, bet arī pilnībā adekvāta. Sarunājas ar tuviniekiem. Viņa saprot, ka ir smagi slima, taču ir noskaņota izārstēties," pauda avots.

Viņš arī piebilda, ka aktrises ģimene nezaudē cerības, ka Anastasija izveseļosies.

Nesen esot ticis veikts kāds tests, tostarp ģenētisks tests un kāds tests ar pirkstu nospiedumiem, kas atklāja: Anastasijas organismam vēl ir daudz spēka.

Kā tika vēstīts iepriekš, pēc trīs nedēļu apskates ārsti ir nonākuši pie secinājuma, ka ar vēzi slimās aktrises Anastasijas Zavorotņukas audzēju, kas atrodas galvā, nav iespējams izoperēt.

Tāpat tika vēstīts iepriekš, ar vēzi slimā krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka esot pamodusies no komas un sākusi patstāvīgi elpot.

Jau vēstīts, ka pēc nonākšanas klīnikā ar diagnozi "smadzeņu audzējs" aktrise Anastasija Zavorotņuka tika turēta medicīniskā komā. 15.septembrī Anastastija tikusi pieslēgta pie mākslīgās plaušu ventilācijas sistēmas, savukārt pēc tam viņa pati ieslīga dziļā komā.

Aktrises ģimene apstiprinājusi baumas par saslimšanu, taču noliedz informāciju par nonākšanu komā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:19

Jaunākās diskusijas