Atpakaļ uz nra.lv

FOTO: Aija Andrejeva dižojas ar savu jauno auto

tautaruna.lv 24.oktobris 2019, 19:01
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Dziedātāja Aija Andrejeva vasarā ar sociālo tīklu palīdzību pārdeva savu "Mini Cooper" automašīnu. Tagad mūziķe saviem sekotājiem atrādījusi jauno "Citroen" spēkratu un lūdz tiem padomu, kādā vārdā to dēvēt.
"Tiku pie ruļļiem!!! #citroën dinamiskais zvērs nu jau manā rīcībā. Sarkanajam un veiklajam ceļa biedram tik vēl nevaru izdomāt vārdu... varbūt Tev kāds variants prātā?" Aija komentējusi attēlu, kurā redzama pie savas jaunās automašīnas.

Komentāru sadaļā cilvēki neskopojas ar idejām. Kāds iesaka mašīnu nodēvēt par Jurčiku, Izskan arī citas versijas - Ķirsītis, Podziņa, Bungādiņa, Rudmatīte, Žube, Sīcītis un citas.

View this post on Instagram

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva) on

Jau vēstīts, ka Aija Andrejeva vasarā pārdeva savu "Mini Cooper" automašīnu. Toreiz viņa soctīklos rakstīja: "Draugi! Mans Mincīc meklē jaunu, uzticamu saimnieku! Rakstiet DM, ja kāds meklē tieši tādu smukuli."

Aija Andrejeva, kura savulaik bija pazīstama arī ar pseidonīmu Aisha, ir latviešu dziedātāja, kura kļuva plašāk pazīstama pēc uzvaras šovā "Fabrikas muzikālais teātris". Dziedātāja 2010. gada ar dziesmu "What For?" piedalījās Eiropas dziesmu konkursā "Eirovīzija", taču pusfinālā ieņēma pēdējo vietu, nekvalificējoties finālam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:03

Jaunākās diskusijas