Atpakaļ uz nra.lv

Marats no "Musiqq": Man nav talanta

tautaruna.lv 28.oktobris 2019, 17:20
 
Dāvis Ūlands/F64
Grupas "Musiqq" dziesmu autors Marats Ogļezņevs Solvitas Veldes materiālā "Vienmīlis un hitu meistars" izdevumā "Una" pastāstījis, ka negāja mūzikas skolā, jo viņam nav talanta.
Uz žurnālistes jautājumu, kā tas ir, ka Maratam nav talanta, ja viņš raksta hitus, viņš uzsver, ka viņam nav izpildītāja talanta.

"Man nav izpildītāja talanta. Korī mani nepaņēma. Nekad neesmu vēlējies apmeklēt mūzikas skolu. Ja nebūtu datora, visticamāk, nevarētu būt mūziķis. Es droši vien mūziku rakstu ar prātu. Dators ir instruments, kas ļauj man realizēt savu vīziju un radīt mūziku," pauž Marats.

Viņš arī piebilst, ka mūzika viņam nāk viegli, bet vārdi rodas grūti, jo mūzika ir intuitīva, bet vārdi - tas ir darbs.

Marats Ogļezņevs ir latviešu dziedātājs, grupas Musiqq dalībnieks un grupas Device bijušais dalībnieks.

Mūziķa karjeru uzsācis 1990. gadu beigās. 1998. gadā dibināja grupu Device, ar kuru tika izdoti trīs studijas albumi: Better Days/Labākas Dienas, 18 Touchez, 2 Hot 4 LV. 2009. gadā viņš pameta grupu, kopā ar Emīlu Balceri izveidodams grupu Musiqq.

M. Ogļezņevs ir galvenais grupas dziesmu rakstītājs. Grupa ātri guva panākumus, ar dziesmu "Abrakadabra" uzvarot 2009. gada Muzikālajā bankā, kā arī tiekot nominētiem 2009. gada Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai. 2010. gadā tika izdots debijas albums Šī ir tikai mūzika. Musiqq sastāvā viņš ir svinējis uzvaru 2011. gada Eirodziesmā ar dziesmu "Angel in Disguise".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas