Atpakaļ uz nra.lv

Latviešu aktieris stāsta, kāpēc daudzi negrib iet uz teātri

tautaruna.lv 27.oktobris 2019, 17:47
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Lai gan teātra māksla Latvijā allaž bijusi pieprasīta, Nacionālā teātra aktieris Igors Šelegovskis mikroblogošanas vietnē twitter informējis savus sekotājus, kāpēc, viņaprāt, cilvēki nevēlas iet uz teātri.
"Izrādās, ka daudzi negrib iet uz teātri, jo tur esot svinīgi jāģērbjās," mikroblogošanas vietnē twitter raksta mākslinieks. Viņa viedoklim gan nepiekrīt vairāki sociālās saziņas vietnes lietotāji, kuri norāda pretējo- došanās uz teātra izrādi ir iemesls, lai sapostos.
Kā liecina informācija Latvijas Nacionālā teātra mājaslapā, tad I.Šelegovskis no klasiska Jelgavas pašpuikas auglīgajā teātra vidē pāris sezonu laikā izaudzis par harizmātisku jaunu aktieri ar bagātu iekšējo pasauli, iemīlot darbu domubiedru vidū, sajūtot partnerības valdzinājumu, kļūstot par sava teātra patriotu. No vienas puses, gatavs lielām lomām klasiskajā repertuārā, no otras - zina, kā jūtas un ko domā šodienas jaunie cilvēki, jo apvieno sevī ideālismu ar nopietnu dzīves pieredzi.
Spēlmaņu nakts 2017/2018 nominēts Gada jaunais skatuves mākslinieks Jezups Sebalds izrādē "Klūgu mūks", Pēteris Bērziņš izrādē "Arī vaļiem ir bail", Vitālijs izrādē "Dvēseļu utenis" (Dirty Deal teatro).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:57

Jaunākās diskusijas