Atpakaļ uz nra.lv

Saimniekšova zvaigznes Magones fane dod padomu cīņā pret bijušo

tautaruna.lv 22.oktobris 2019, 17:50
 
Facebook
Jau iepriekš ziņots, ka atkal mediju uzmanībā nonākusi TV šova "Saimnieks meklē sievu" zvaigznes Magones Šutovienes (iepriekš Burkas) kaislības ar bijušo mīlnieku un arī šova dalībnieku Venti Vītolu. Izskatās, ka abu problēmu risināšanā gatavi iesaistīties arī Magones fani.

Žurnāls "Vakara Ziņas" jau vēstīja, ka Ventis vaino Magoni nenokārtotās parādsaistībās. Vītols apgalvo, ka viņam pat esot savākti visi pieradījumi. Tāpat Ventis medijiem sūrojas, ka Magone viņam liedz tikties ar abu kopīgo dēlu Raimondu Saulgaiti.

Magone uzskata, ka tikšanās nav dēla interesēs - Ventis esot vardarbīgs. Pie portāla Skaties.lv vērsusies kāda šīs sāgas sekotāja, kura vēlas Magonei dot viedu padomu sakarā ar vīrieša vēlmi satikt dēlu.

"Ar Venti ir tā, ka, ja viņš zina savas saskarsmes tiesības, tad viņš noteikti zina arī savu uzturlīdzekļu pienākumu. Bērnam pienākas 30% no šķirtā vecāka ienākumiem, un pie tam ne mazāk kā no minimālās algas. Vai viņš pa šiem gadiem pilnīgi neko nav nopelnījis? Ja tas ilgstoši nav darīts, tad tā ir ilgstoša finansiālā vardarbība pret bērnu un ir jāziņo bāriņtiesā,” Magoni un sievietes, kuras nonākušas līdzīgā situācijā, būt drosmīgām un rīkoties aicina Magones atbalstītāja, "Viņam nav tiesības nākt uz māju un prasīt bērnu. Vardarbības gadījumā bāriņtiesa izvērtē tikšanās lietderību bērnam, un Magone var noteikt, kur un kad tas var notikt."

Magone rakstiski "Vakara Ziņām" atklāj to, ko domā par Venta Vītola publiski pausto viedokli: «Pietiks melot saviem bērniem! Patiesību, tikai patiesību. Lai kāda tā būtu. Pietiks pasaku un apmānu! Bērnam būs vieglāk pieaugušo dzīvē, ja viņš zinās īstenību, nevis skaistu pasaku ar izdomātiem tēliem, kas pēkšņi zūd, un parādās traģēdija. Atkal nodevība, meli, izdevība un akla taisnība. Neuzskatu, ka vardarbība ir stāstīt, kā ir bijis. Bet gan apgānīt, pazemot, apmelot un ņirgāties par bērna māti reizēm mūža garumā. Likt šķēršļus otra mieram un laulības dzīvei. Manā gadījumā vecākais brālis līdz sīkumam ir izstāstījis otram brālim notikumus, kas risinājās Kandavas stacijā. Atgādināšu. Seksa video spēlēšana, puikam klātesot. Ēdiena raušana no rokām. Ieslēgšana istabā. Ādas siksnas un žagaru demonstrēšana. Šautenes pielādēšana un draudēšana nošauties. Dzīšana prom divos naktī, liekot vākt mantas. Kur tad bija aizstāvji, Sociālie dienesti?

Bet tagad mudīgi pārmest manas vainas! Un man vajadzētu dēlam melot? Teikt, cik viss super? Nevaru. Par Venti runājot, nevar nepieminēt faktu, ka kāre redzēt dēlu uznāca tieši «STV Pirmā!» šova «Slavenības bez filtra» filmēšanās laikā. Es to raksturotu kā iespēju būt TV. Nepalikt mazākam. Kur nu vēl atļaut man būt labākai par viņu. Ļoti žēl, ka šajos piecos gados viņš neko sevī nav mainījis. Zobs viens, tas pats un vecais. Bravūrīgi žesti. Nicinoša attieksme. Nu jau arī mans vīrs nežēlastībā kritis, kas jāsmērē pa logiem. Tirliņš. Nespējīgs. Žēl cilvēka un viņa sievas visvairāk.»

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas